Populære sporter
All sport
Vis alt

Brann-spiller fortsetter hos OBOS-rival

Even Lübeck

Oppdatert 31/07/2022 klokken 13:04 GMT+2

Filip Delaveris blir værende i KFUM ut sesongen, bekrefter trener Jørgen Isnes til Discovery. Brann-spilleren står med fire scoringer for Oslo-klubben.

Filip Delaveris

Foto: NTB

  • Se OBOS-ligaen på discovery+
Opprinnelig var Delaveris på lån hos KFUM kun frem til 1. august, som hadde betydd at søndagens kamp mot Grorud hadde blitt den siste. Nå er det likevel bekreftet at han blir værende i KFUM ut sesongen.
– Filip har fått vist frem det vi hadde håpet. Han har gode ferdigheter en mot en og er sterk relasjonelt. Det er en spiller som passer godt inn i måten vi ønsker å se ut for øyeblikket. Målpoengene hans tilsier at dette er riktig for spilleren og oss, sier Isnes til Discovery.
– Jeg ønsket å forlenge fordi jeg trives veldig godt. I tillegg til trivsel får jeg rikelig med spilletid, noe som jeg setter veldig høyt, sier Delaveris til klubbens hjemmesider.
– Jeg har opplevd tiden i KFUM som veldig lærerik. Det å komme til et nytt lag, sette seg inn i spillestilen og føle at ting fungerer har vært veldig gøy, i tillegg til det å bli kjent med nye folk, fortsetter han.
Delaveris slet benken i Brann før han i slutten av mai ble lånt ut til KFUM. Der har han notert seg for fem scoringer og tre målgivende på 12 kamper for laget fra Ekeberg.
Angriperen har ni aldersbestemte landskamper og har tidligere spilt - i tillegg til Brann - i Odd og Lyn. Han var i Vitesse fra januar 2020 til januar 2021, men i den nederlandske klubben ble det bare én kamp for Delaveris.

Må gi seg

I tillegg bekrefter KFUM at Fredrik Brustad må gi seg med toppfotball som følge av skader.
– Skaden var mer alvorlig enn først antatt, og fotballspill har vist seg umulig. Jeg har gjennomført tre hele økter med KFUM. Det er en veldig beklagelig situasjon både for meg selv og KFUM som hadde håpet å få bruk for meg, sier Brustad til Kåffa.no.
– Jeg har sittet på informasjonen om at dette var karrieretruende en god stund nå, så jeg har forsonet meg med situasjon. Men det er uansett vanskelig og bittersøtt ettersom hodet vil mer. Jeg vil savne fotballen og mener det er den beste sporten i verden, uten tvil! Jeg har vært heldig som har levd av dette.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame