Populære sporter
All sport
Vis alt

Brann i fyr og flamme – snudde mot Blink

Lisa Amdam Tetlie

Oppdatert 19/06/2022 klokken 18:15 GMT+2

Et ubeseiret Brann-lag lå tidlig under mot nedrykkstruede Stjørdals-Blink, men snudde kampen og beholdt tabelltoppen.

Brann forsvarte tabelltoppen mot Blink. Se høydepunktene her!

Saken oppdateres!
Stjørdals-Blink - Brann 1-2 (1-1)
Det var et ubeseiret Brann-lag som søndag møtte på M.U.S Stadion i Stjørdal. Den nåværende serielederen møtte et utsatt Stjørdals-Blink, som etter ti serierunder ligger kun ett poeng unna nedrykksplass.
Den foreløpige tabelleneren stilte toppet i Trøndelag, men det var Stjørdals-Blink som leverte varene i første del av omgangen. Bortelaget med et klønete balltap på egen halvdel gjorde det enkelt for Blinks Johann Hoseth Kosberg å legge ballen i beina på lagkamerat Sondre Hopmark Stokke som satte ballen sikkert i mål.
Ti minutter før pause i den første omgangen utlignet bortelaget. Mathias Rasmussen fant Sivert Heltne Nilsen motsatt, og sistnevnet sendte ballen i mål forbi to sjanseløse Blink-forsvarere.
Kampens største sjanse kom sju minutter inn i andre omgang. Frederik Borsting fant Mathias Rasmussen i boksen, men Blinks Vegard Fiske sørget for redning på strek. En smått spektakulær sjanse for bortelaget, uten hell.
Sju minutter før kampslutt, fant Ole Didrik Blomberg lagkamerat Mathias Rasmussen som sikkert plasserte ballen i buret. Like før slutt satte Brann nok en ball forbi Blink-keeper David Paulmin, men målet ble vinket av for offside.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame