Det skriver den danske avisen Nordjyske på sine sider. De melder at Brann-klare Frederik Børsting ikke var til stede på Aalborgs trening, og at grunnen skal være at overgangen til bergensklubben er forskjøvet.
Midtbanespilleren er høyt verdsatt i Aalborg, men den danske klubben og Brann skal nå være enige etter det som omtales som et «millionbud».
OBOS-ligaen
NISO reagerer på Blink-uttalelser: – Mest dramatiske i norsk fotballs historie
28/06/2022 PÅ 18:52
Sportssjef i Aalborg, Inge André Olsen, har overfor Bergensavisen utelukket at de ønsker å selge ham til Brann nå. Men med den nye treneren inn, Lars Friis, og et betydelig bud fra Brann, ser saken ut til å ha forandret seg.
Da Brann bekreftet at 27-åringen var klar for klubben fra 1.juli av sa han følgende:
– Jeg har fulgt Brann i en lengre periode, og de har hele tiden vært mitt førstevalg. Jeg gleder meg til å ta på meg Brann-drakten, og gjøre alt for at klubben skal lykkes, sa Børsting til klubbens sider.
– Han er en spiller som er inne i sin beste fotballalder, og han har mye erfaring fra Superligaen. Vi er veldig glad for at han kommer til oss, sa sportslig leder i Brann, Jimmy Nagel Jacobsen til samme nettsted.
I Aalborg ender Børsting på 17 mål i Superligaen, idet som ble på 208 kamper for laget som ligger på fjerdeplass i den danske toppdivisjonen.
OBOS-ligaen
Kostbart flykaos for KFUM etter stortap: – Jubler ikke akkurat over dette
28/06/2022 PÅ 09:28
OBOS-ligaen
Tverrliggeren hindret Bryne-seier mot Blink
27/06/2022 PÅ 18:46