Discovery får opplyst at han har skrevet under på en avtale som strekker seg ut 2023.
– Jeg har hørt mye positivt om Kevin Knappen og det virker veldig interessant det som Kevin presenterte. Det er en fin kultur rundt klubben, sier Hatlehol til klubbens nettsider.
OBOS-ligaen
Uavgjort på Grorud – se høydepunktene her
I GÅR KLOKKEN 19:16
– Det ser jeg på som en spennende mulighet til å videreutvikle meg som fotballspiller, komme til en ny plass og utfordre meg selv. Jeg har bodd i Ålesund og Vatne hele mitt liv, og tror det blir sunt for meg å komme til en ny plass og nye omgivelser, sier Hatlehol til Aalesund sine hjemmesider.
Brynes daglige leder Hans-Øyvind Sagen sier:
– Nå har vi fokus på å sette sammen en god spillertropp som både kan gi oss enda mer slagkraft på kort sikt i høst, og på spillere som ønsker å være med på et Bryne-lag som satser på å ta noen steg oppover de neste sesongene – basert på vår sportslige strategi og økonomiske grunnlag. I den sammenheng er det bra å få inn Jørgen allerede nå i august.
Hatlehol sin overgang blir dermed den første som blir bekreftet mandag, som er den første dagen av overgangsvinduet i Norge.
Hatlehol har ikke fått spilletid i Eliteserien så langt denne sesongen og står kun med to cupkamper for AaFK i 2022. Totalt har han spilt 104 kamper for Aalesund siden debuten i april 2017. Han noterte seg for fire mål for klubben, alle i OBOS-ligaen i 2019.
– Jørgen er en fantastisk gutt som har fått lite spilletid de siste par sesongene. Vi har hatt en dialog rundt dette over tid og vi har vært åpen for å se på muligheter som eventuelt måtte dukke opp. Bryne har hatt et sterkt ønske å knytte til seg Jørgen, han har selv lyst til dette, og det ble for oss veldig naturlig da Jørgen trenger å spille fotball på høyest mulig nivå, sier sportslig leder i AaFK, Bjørn Erik Melland.
Bryne tapte 1-5 for Brann søndag og er nummer 13 i OBOS-ligaen. De har ni poeng ned til Skeid, som ligger på kvalikplassen med sju poeng.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene fra Kongsvinger - Sogndal
I GÅR KLOKKEN 19:13
OBOS-ligaen
Se høydepunktene fra Ranheim - Sandnes Ulf
I GÅR KLOKKEN 19:13