Det har vært knyttet spenning til hvor Erlend Segberg ville fortsette karrieren etter at han takket nei til å forlenge kontrakten med Start, som gikk ut ved årsskiftet.
Flere Eliteserie-klubber har vært på midtbanespilleren, og agent Krister Gundersen kunne fortelle Eurosport at både Lillestrøm og Strømsgodset var på banen, i tillegg til en italienske Serie C-klubb.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Skeid med sterkt bortepoeng mot Sandnes Ulf
12 TIMER SIDEN
Men nå er det klart at 23-åringen velger å fortsette karrieren på nest øverste nivå. Tirsdag ettermiddag kunne nemlig Aalesund annonsere at de hadde sikret seg Segbergs tjenester de neste tre årene.
– Dette blir veldig spennende. Jeg kommer til en klubb og en by som jeg har godt inntrykk av fra tidligere. Her får jeg et miljø og et trenerteam som passer meg bra, sier Segberg.
Sørlendingen forteller at han ble overbevist av Lars Arne Nilsens innsalg om både klubb og filosofi.
– Han er tydelig på hvordan han vil bruke meg. Jeg ser fram til å jobbe med en trener som har utviklet midtbanespillere over flere år, sier Segberg om sin nye sjef.
Segberg fikk sin A-lagsdebut for Start helt tilbake i 2015, da han som 18-åring kom inn i kampen mot Molde. Siden den gang har han vært på banen ytterligere 109 ganger for sørlendingene, flere av disse som kaptein. Segberg står også med åtte kamper for Norges U18-landslag.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Syvmålsthriller mellom Åsane og Fredrikstad
12 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Nytt tap for tabelljumbo Grorud
12 TIMER SIDEN