Populære sporter
All sport
Vis alt

Underdogenes aften i OBOS-ligaen – Rekdal kunne smile bredt

Helene Fineide

Oppdatert 19/05/2021 klokken 22:00 GMT+2

Opprykksfavorittene skuffet i en begivenhetsfull og målrik OBOS-kveld. Jerv var sterkest i slaget om Sørlandet, mens Bryne sjokkerte et svakt Ranheim-lag.

Jerv

Foto: NTB

– Start må virkelig opp om de skal ha noe å gjøre i Eliteserien 2022, konkluderte Discovery-ekspert Joacim Jonsson etter å ha sett Start gå på et braktap hjemme mot Jerv.
Også Aalesund og Sogndal gikk begge på bortetap mot henholdsvis Stjørdals-Blink og Raufoss.
En som derimot kunne smile bredt etter onsdagens kamper var Kjetil Rekdal. HamKam sikret tre poeng etter 2-0-seier borte mot KFUM på Intility og troner dermed øverst på tabellen med to poengs luke ned til Jerv.
Saken fortsetter under videoen. Se høydepunktene:
picture

Se høydepunktene: HamKam inntok tabelltopp etter seier over KFUM

Endte måltørken

Start - Jerv 2-4
Martin Ramsland fikk omsider endt den 525 dager lange måltørken, da han puttet to i kampen mot Jerv på Sør Arena. Spissen hadde ikke scoret siden han ble matchvinner under kvalikkampen mot Lillestrøm i november 2019.
– Er dette ekte? Det er ikke noe film nei?, spurte Discovery-ekspert Jørgen Klem i studio etter Ramslands andre scoring for kvelden.
Dessverre for Joey Hardarsons menn holdt ikke Ramsland-dobbelen til å stikke av med tre poeng i kampen om Sørlandet. Jerv imponerte og slo tilbake med hele fire dødballscoringer.
– Det å vinne 4-2 her er kruttsterkt, sier en blid og fornøyd Jerv-trener, Arne Sandstø, til Discovery etter seieren.
– Vi fortjener det og vi har sett den komme. Vi har stet oss selv i vinter og slevtillitten og troen har bare vokst og vokst. Spillerene inne i garderoben er også helt fantastiske.
Saken fortsetter under videoen. Se høydepunktene:
picture

Se høydepunktene: Dødballmareritt for Start i slaget om Sørlandet

Nedtur for favorittene

Også Ranheim fikk kjørt seg ordentlig onsdag. Mot nyopprykkede Bryne ble det hele 2-5-tap. Både Bjarne Langeland og Meinhard Olsen herjet for Bryne, og duoen noterte seg for to mål hver. Også Robert Undheim kom på scoringslisten for Bryne.
Saken fortsetter under videoen. Se høydepunktene:
picture

Se høydepunktene: Bryne sjokkerte Ranheim

Mot Raufoss borte hadde ikke Aalesund noe svar på Mame Mor Ndiaye, som noterte seg for to mål og en målgivende. Aalesund ledet både 1-0 og 2-1, men måtte reise hjem uten poeng.
Saken fortsetter under videoen. Se høydepunktene:
picture

Se høydepunktene: Målrikt da Raufoss slo Aalesund hjemme

Stjørdals-Blink slo Sogndal 2-1 selv om laget måtte avslutte med ti mann etter at Jakob Rømo Skille ble utvist. Ask Tjærandsen-Skau ble matchvinner åtte minutter før slutt.
(©NTB) / Eurosport.no
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame