Tidlig denne uken satte Simen Rafn kursen mot Sunnmøre, der han i noen dager har vist seg fram for Lars Arne Nilsen og Aalesund.
Rafn har vært linket til flere klubber etter at kontrakten med Lillestrøm gikk ut ved årsskiftet, men det har forløpig ikke lyktes forsvarsspilleren å finne seg en ny arbeidsgiver.
OBOS-ligaen
Flere profiler på flyttefot: Dette er de bekreftede overgangene i OBOS-ligaen
5 TIMER SIDEN
Nå virker det som at tangotrøyene fra Sunnmøre leder an i kampen om Rafns tjenester. Det er Sunnmørsposten som skriver at AaFK snuser på den tidligere LSK-spilleren.
– Jeg har møtt Simen mange ganger og vet hva han står for sportslig, så dette har ikke vært et prøvespill. Det er mer om han er interessert også, og da var det fint at han kom hit for å se hvordan ting er her. Han må få rette magefølelsen han også, så får vi se om vi blir enige, sier Lars Arne Nilsen til avisen.
Fredag morgen bekreftet Aalesund kjøpet av stopper David Fällman fra Hammarby, og nå kan det hende at Simen Rafn (28) er nestemann inn i den oransje OBOS-troppen.
– For meg var dette et veldig positivt besøk, så får vi se hva det blir til slutt, sier Rafn til Sunnmørsposten.
Ifølge avisen, avsluttet 28-åringen treningsoppholdet i Aalesund med en internkamp, der han fikk prøve seg som både venstre- og høyreback.
Sett denne?

Eksperten med vågalt tabelltips for 2021: – Mye følelser involvert

OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Skeid med sterkt bortepoeng mot Sandnes Ulf
21 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Syvmålsthriller mellom Åsane og Fredrikstad
21 TIMER SIDEN