Det bekrefter klubben på sine hjemmesider onsdag formiddag.
Henrik Kjelsrud Johansen, som tidligere har spilt for klubber som Lillestrøm, Haugesund, Odd, Vålerenga og Brann i Eliteserien, skal nå skyte Fredrikstad til fornyet kontrakt i OBOS-ligaen i 2021.
OBOS-ligaen
Dro til Sogndal før sesongen – nå har han signert for Start
15 TIMER SIDEN
27-åringen var en viktig brikke på FFK-laget som rykket opp i fjor, og nå er spissen klar for å fortsette reisen med de røde og hvite.
– Etter samtalene om en ny kontrakt kom i gang, har jeg ikke vært i tvil et eneste sekund om at dette kjentes riktig på alle mulige måter og at dette var noe jeg virkelig ville. Jeg har veldig tro på retningen klubben har staket ut og at vi alle drar i samme retning for å få FFK opp og frem, sier Kjelsrud til egen klubb.
Etter det Fredrikstad Blad kjenner til, har Kjelsrud Johansen vært den best betalte spilleren i FFK, men med den nye avtalen i boks skal han ha gått noe ned i lønn – mot en lengre avtale med klubben.
Den tidligere VIF-spissen står med solide 37 nettkjenninger på 51 kamper for Fredrikstad.
– Henrik har et høyt nasjonalt referansenivå og legger lista der i hverdag og på kamp, for både seg selv og laget. I tillegg til egenskapene foran mål så gjør Henrik en stor jobb for laget, enten det er i presspillet, på defensiv dødball, i oppbyggingen av angrepene eller ved å binde opp forsvaret til motstanderen. Han er på vei inn i sine beste fotballår og vi er veldig glade for at han skal ha de i FFK, sier daglig leder i FFK Joacim Heier til klubben.
OBOS-ligaen
Stortalentet presentert: Solberg (17) klar for Juventus
16 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Mister nøkkelspiller til Rosenborg – nå er erstatteren på plass
30/07/2021 PÅ 14:00