Populære sporter
All sport
Vis alt

Sogndal tar grep etter tilskuersvikt – vil mobilisere mot HamKam i OBOS-ligaen

Andreas Hopen

Oppdatert 11/10/2021 klokken 11:09 GMT+2

Sogndal har slitt med å få tilskuerne tilbake på Fosshaugane etter korona. Nå tar klubben og hovedsponsorene grep.

Renze Fij, Martin Ove Roseth, Per-Egil Hough Flo og Emil Palsson

Foto: NTB

To seire på de siste syv kampene, og ett poeng på de siste tre. Sogndal har sakket akterut i kampen om de øverste kvalifiseringsplassene i OBOS-ligaen.
Samtidig har det vært skrint med tilskuere på Fosshaugane Campus. Forrige kamp kunne Sogn Avis skrive at det var rundt 600 tilskuere innenfor portene.
Nå har klubben, sammen med sponsorene Sparebanken Vest og Lerum, bestemt seg for å gi ut gratis billetter til hjemmekampen mot HamKam 20. oktober. Selv om ikke arrangementssjefen liker å gi bort billetter, mener han dette er tiden for å gjøre det.
– Akkurat nå handler det om å få så mange som mulig på stadion for å støtte laget. Vi er tross alt på kvalig og trenger alle. Jeg håper vi kan få med så mange som 3000 på tribunen. Får vi det er jeg sikker på at vi vinner kampen, sier arrangementssjef i Sogndal Fotball Geir Inge Heggestad til Sogn Avis.
Før hjemmekampen mot Jerv, der det ble rapportert om 600 tilskuere, fridde Eirik Bakke til supporterne.
– Nå vil jeg ha med meg alle som bryr seg om klubben. Vi trenger alle som én. De skal få se et Sogndal-lag som tar ut alt de har. Det er fokuset, sa hovedtrener Eirik Bakke til Discovery da.
Før kampen mot serieleder HamKam neste uke møter Sogndal tabelltoer Aalesund på Color Line Stadion på søndag. Lars Arne Nilsens mannskap er så langt ubeseiret på hjemmebane.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame