Populære sporter
All sport
Vis alt

Straffes etter besøk hos Eliteserie-klubb: – Kan ikke aksepteres

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 16/09/2022 klokken 17:58 GMT+2

Start-spiller Peter Reinhardsen (23) har vært på besøk hos Sarpsborg 08, der han denne uken gjennomførte noen fysiske øvelser på feltet. Det likte Start svært dårlig, og nå har besøket fått konsekvenser.

Peter Reinhardsen.

Foto: NTB

  • Se Fotball Direkte: OBOS-ligaen lørdag fra klokken 15:30 på discovery+ og MAX
«At andre klubber tar kontakt med våre spillere som har mindre enn seks måneder igjen av kontrakten, er helt normal praksis. Men at en klubb fysisk belaster en av våre spillere helt uten vår tillatelse, slik at han ikke kunne fullføre onsdagens treningsøkt, er derimot ikke vanlig praksis og kan ikke aksepteres av IK Start».
Slik innleder Start pressemeldingen vedrørende Peter Reinhardsen, som nylig var på besøk hos Eliteserie-klubben Sarpsborg 08.
«Peter Reinhardsen er under kontrakt med oss og må forholde seg til vilkårene det innebærer. Det må hans agent/rådgivere/formidlere samt andre klubber være klar over. Med dette som grunn er Peter Reinhardsen ikke med i Start-troppen som lørdag spiller seriekamp mot Raufoss», heter det videre i meldingen.
Reinhardsen er dermed ikke med i helgens Start-tropp.
Ifølge Fædrelandsvennen fikk Sarpsborg 08 tillatelse om å innlede samtaler med spilleren om en mulig overgang i forrige uke.
Peter Reinhardsens agent Stig Lillejord er ikke fornøyd med håndteringen til Start.
– De siste dagers utvikling i saken minner mer om teater og politikk enn fotball. Denne og andre lignende saker kunne vært unngått om Start hadde satt i gang disse prosessene lenge før spillerne hadde seks måneder igjen av kontrakten og fritt kunne prate med de klubbene de ønsker, sier agenten til Sarpsborg Arbeiderblad.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame