• Allerede torsdag spiller Stjørdals-Blink ny kamp i OBOS-ligaen. Se oppgjøret mot Stabæk på discovery+ klokken 18:00
Det er økonomisk krise i Stjørdals-Blink, og de siste ukene har hele klubben jobbet på spreng for å unngå konkurs.
Etter at spillergruppa, samt trenerne i klubben, stemte ned forslaget til styret om å gå ned til minimumslønn, har styreleder Erling Johansen måttet stokke om bunken.
OBOS-ligaen
Signerte for Lillestrøm i vinter – nå er han klar for Kongsvinger
12/08/2022 KLOKKEN 12:02
Mandag spilte Stjørdals-Blink en svært innholdsrik kamp mot Start, et oppgjør som til slutt endte 3-0 til gjestene, og en drøy time etter kampen publiserte klubben en pressemelding på egne hjemmesider.
Der skriver de at «per mandag 4.juli jobber Stjørdals-Blink Fotball fortsatt med å få avklaringer og samtlige brikker på plass med tanke på tiltakspakken. Klubben jobber med uforminsket styrke fremover og håper på en avklaring førstkommende helg».
– Denne uka vi nå er inne i, byr på tre seriekamper i OBOS-ligaen. Med hensyn til det sportslige har bestemt for å bruke denne uka for å lande prosessen. Mandag kveld var det kamp mot Start, en match hvor bortelaget vant 3-0, men innsatsen og viljen var ekstrem fra Blinkguttas side. Det viser at verken laget og klubben slett ikke ligger nede med brukket rygg, sier styreleder Erling Johansen i meldingen.
Så du de spesielle scenene som utspilte seg under kampen mellom Blink og Start mandag? Se video her.

Absurde scener: Mangler reservekeeper etter utvisning – toppscoreren inn i mål

OBOS-ligaen
Eliteserie-spiller klar for Grorud
11/08/2022 KLOKKEN 13:59
OBOS-ligaen
Henter nordmann fra Feyenoord
09/08/2022 KLOKKEN 17:39