KFUM-Start 0-2
Sindre Tjelmeland tok mandag sin andre seier som Start-trener i det som etter hvert ble en komfortabel trepoenger mot KFUM i Oslo.
Start tok en tidlig ledelse da Eirik Schulze ekspederte et innlegg noe heldig i mål. KFUM var ikke helt ufarlige, men de gule holdt unna til pause. Andre omgang ble ingen stor affære underholdningsmessig, men etter 63 minutter utnyttet Start en KFUM-tabbe og doblet ledelsen ved Matias Moldskred.
OBOS-ligaen
Skuffet Isnes etter seieren røk på overtid: – Det koker innvendig
I GÅR KLOKKEN 18:38
– Begge målene til start har vært skrekkelig dårlig forsvarsspill av KFUM, konstaterte Discovery-kommentator Jørgen Klem.

Stor keeper

Start lå lavt mot slutten mens hjemmelaget presset på Ekeberg. Men de fikk aldri hull på byllen, til tross for gode muligheter. Start-keeper Amund Wichne storspilte og stoppet flere gode KFUM-forsøk etter hvilen.
– For noen redninger han har vartet opp med i dette oppgjøret, sa kommentator Klem ettter nok en strålende beinparade minuttet før full tid.
– En ekstremt viktig seier. Det er godt for selvtilliten og for arbeidet videre. Det er bare å jobbe på. Neste kamp er på lørdag, var beskjeden fra Amund Wichne.
Det ville seg ikke for KFUM mot Start-keeperen, og Oslo-laget står nå med fem strake kamper uten seier.
Start startet kampen på nedrykksplass. Seieren tok dem opp som nummer elleve i OBOS-ligaen, men sørlendingene er fortsatt bare tre poeng foran tabelljumbo Sandnes Ulf.
– Vi vet at dette er en prosess. Jeg må gradvis implementere mine tanker og ideer. Det tar tid, men det vi har begynt med er å bygge et lag og kultur. Det synes jeg vi viser i dag, sa Start-trener Sindre Tjelmeland.
– Med tanke på det vi har begynt på så var dette en fantastisk deilig seier. Vi vet at vi kan hamle opp med alle, og vi viser i dag hva som kreves, sa treneren.
OBOS-ligaen
Her fullfører Start comebacket på overtid i vill oppryksduell mot KFUM
I GÅR KLOKKEN 18:12
OBOS-ligaen
Sisteskansen med kjempebrøler: – Den gjør vondt
I GÅR KLOKKEN 17:25