Det bekrefter sørlandsklubben på sine nettsider lørdag kveld.
I meldingen heter det at hele troppen og alle nærkontakter har vært i ventekarantene siden 20. mai. Nå blir det gjennomført hurtigtest av samtlige spillere og nærkontakter.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Skeid med sterkt bortepoeng mot Sandnes Ulf
8 TIMER SIDEN
– Vi gjennomfører test nå i dag på hele troppen, deretter ny PCR-test onsdag 26. mai. Alle nærkontakter er satt i karantene, og heldigvis står det bra til med vedkommende som har testet positivt, sier styreleder i Start, Andreas Nielsen i pressemeldingen.
Smittetilfellet betyr at tirsdagens kamp mellom Start og Ranheim må utsettes. Det bekrefter Rune Pedersen, seksjonsleder for turneringsadministrasjon og arrangement i NFF, overfor Discovery. Dato er ikke bestemt.
Start spiller deretter sin neste kamp neste lørdag hjemme mot Aalesund.
– Vi testet alle spillerne før kampen mot Jerv. Da var alle svar negative. Underveis i kampen fikk vi beskjed om at to spillere var nærkontakter til noen som var smittet, så da ble disse spillerne sendt hjem umiddelbart, forteller Nielsen til Discovery.
Kristiansand-klubben har vært rammet av flere runder med karantene i sesongoppkjøringen. Både i mars og i januar var spillerne også i karantene som følge av positive virusprøver rundt laget.
Det er påvist mye smitte i Kristiansand den siste tiden. Lørdag ble det påvist 64 nye koronatilfeller i byen. 30 av de smittede er russ fra ulike skoler, mens 17 er nærkontakter til russ.
Torsdag var det registrert 72 nye tilfeller, mens det var registrert hele 85 nye tilfeller fredag.
(©NTB / Eurosport)
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Syvmålsthriller mellom Åsane og Fredrikstad
9 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Nytt tap for tabelljumbo Grorud
9 TIMER SIDEN