Populære sporter
All sport
Vis alt

Start forsterker: Henter svensk angrepsspiller

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 25/07/2022 klokken 19:15 GMT+2

IK Starts ferskeste tilskudd hentes fra nivå tre i Sverige.

Start-trener Sindre Tjelmeland

Foto: NTB

OBOS-ligaklubben bekrefter at de har signert 22 år gamle Zakaria Sawo fra Oskarshamn. Det kommer fram på Starts hjemmeside.
Sawo har scoret sju mål og slått en målgivende pasning på 13 kamper for Oskarshamn denne sesongen. Klubben spiller i Ettan Södra, som er nivå tre i Sverige.
22-åringen har signert en kontrakt ut 2025 med Start, og er spilleklar fra 1. august.
– Jeg gleder meg virkelig til å komme og gjøre mitt beste for laget, klubben og byen. Det blir fantastisk å komme til Start. Jeg håper vi kan ta steget opp allerede i år, jeg vil gjøre mitt ytterste for det. Jeg tror det er fullt mulig med den troppen som Start har og alt rundt den, sier Zakaria Sawo til ikstart.no.

Sårt tiltrengt

Det offensive tilskuddet kommer godt med for Start, som ligger på 8. plass i ligaen. De gulkledde fra Stavanger har mistet et av sine viktigste offensive våpen til skade. Innleide Oskar Fallenius har flest målgivende pasninger i ligaen med sine sju, men vil gå glipp av minst de neste to månedene.
I tillegg er det interesse for Jonatan Braut Brunes. Spissen er på lån fra Lillestrøm, men etter å ha scoret 12 mål på 14 kamper, kan det være at større klubber viser interesse for angriperen i det kommende overgangsvinduet.
Tidligere i sommer hentet Start Tom Strannegård. Kristiansand-klubben viste interesse for svensken allerede i vinter.
picture

Høy temperatur da FFK slo Grorud: – Nok en gang blir det livsfarlig

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame