Trener Kjetil Rekdal, sportssjef Espen Olsen og resten av HamKam-leiren har jobbet godt dette overgangsvinduet, og selv om vinduet nå er stengt, går det fortsatt i høygir på kontorene på Briskeby. Nå kan det se ut som at en ny spiller nærmer seg en avtale med de grønnkledde.
OBOS-ligaen
Disse bør hentes til høyere nivå: – Han må jeg bare se i Eliteserien
I GÅR PÅ 10:11
19 år gamle Kobe Hernández-Foster, som for under tre måneder siden var en del av A-laget til Wolfsburg i Tyskland, trente mandag med HamKam. Det skriver Hamar Arbeiderblad.
Hernández-Foster har, til tross for sin unge alder, en imponerende CV å vise til.
Amerikaneren har gått gradene i LA Galaxy, før han i fjor sommer reiste til Tyskland for å bli en del av Wolfsburg. Hernández-Foster tilbragte ett år i Bundesliga-klubben, før kontrakten løp ut tidligere denne måneden. Hernández-Foster trente jevnlig med A-laget, men fikk aldri noen offisielle kamper for laget som nå ligger som nummer to i Bundesliga.
Nå er 19-åringen altså på plass på Hamar.
– Vi har visst om Kobe en god stund. Vi ble tipset om ham ganske tidlig i sommer. Da var han i oppkjøringen med Wolfsburg. Han har ogsp aldersbestemte landskamper for USA, og har vært kaptein der. Kobe har bra venstrefot, og kan spille både på midtbanen, venstre stopper og vingback, sier «Kamma»-trener Kjetil Rekdal til h-a.no.
Fristen for å hente kontraktsløse spillere er onsdag 22. september.
Hovedpersonen selv håper å signere en kontakt med OBOS-ligaens serieledere.
– Jeg leter etter en ny klubb, slik at jeg kommer inn i det igjen og får spille kamper. Dette virker som en spennende klubb. Det var skuffende at jeg ikke fikk fortsette i Wolfsburg, men slik er fotballen, uttaler Hernández-Foster til lokalavisen.
Sett denne?

Rekdal om nivået i Norge, mentalitet og Drillo: – Vi lo jo av Egil, men ...

OBOS-ligaen
Målthriller da Ranheim og Aalesund delte poengene
I GÅR PÅ 20:34
OBOS-ligaen
De lokale heltene sendte Start ut av nedrykkssumpen
I GÅR PÅ 20:27