• Se alt av Eliteserien og OBOS-ligaen med discovery+
Sogndal - Aalesunds FK 2-0 (1-0)
Oslo/Sogndal: Per-Egil Flo startet sin fjerde kamp for Sogndal etter at han returnerte fra sveitsisk fotball, og mot Aalesund fikk stryningen virkelig sving på sakene. 32-åringen serverte den første scoringen, før han selv på lekkert vis flikket inn 2-0.
Eliteserien
Flo med leken hælflikk da Sogndal slo Aalesund
18/06/2021 PÅ 19:25
Men selv ville veteranen bli byttet ut.
– Nei, vi bytter ikke han ut på 1-0. Han slet litt med låret, men det skal være vondt å vinne fotballkamper. Så scorer han også, humrer Bakke i intervju med Discovery.
Se høydepunktene her:

Per-Egil Flo scoret med hælen: – Den norske Zlatan

Men det var ikke låret han slet med, men øyet, forteller Flo.
– Det var greit å være på i dag. Det var bra Eirik sa jeg ikke fikk bytte. Jeg såg ikke skikkelig på ene øyet, men kanskje var det derfor jeg scoret. Målet var ikke så verst. Jeg scorer ikke så ofte, så det er spesielt når det først skjer, sa Hough Flo etter kampen.
– Det var ikke så værst. Jeg scorer ikke så ofte, så det er spesielt når det først skjer.

Styrte kampen, tapte duellene

Etter fjorten minutter svingte Flo inn et flott frispark i Aalesunds 16-meter. På enden av det stanget Mansour Gueye hjemmelaget i ledelsen. Flos første målpoeng etter returen fra flere år i utlandet.
Aalesund styrte store deler av første omgang, uten at de skapte de store sjansene. Torbjørn Kallevåg var klar på at dette skulle de snu.
– Vi må bare fortsette. De scorer på en dødball, men vi styrer resten. Vi skal komme tilbake i andre omgang.

Lekker scoring

På benken satt mannen, eller skal vi si gutten, som ble kåret til årets spiller i OBOS-ligaen i fjor, Sivert Mannsverk, og det var trampeklapp på Fosshaugane Campus, da den ettertraktede 19-åringen kom innpå for Kristoffer Valsvik midtveis i den andre omgangen.
Men det var ikke Mannsverk som ble hovedmannen i toppkampen. For ett minutt før full tid fikk Sogndal nok et frispark. Denne gangen tok Flo, som nylig ble pappa for tredje gang, plass inne i feltet. Kristoffer Nessø svingte inn frisparket, og på lekkert vis hælflikket 32-åringen inn Sogndals andre for kvelden.
Sogndal stod uten seier på de første fire kampene. Nå har de to seire på rad, passerte Aalesund og er oppe på kvalifiseringsplass til Eliteserien.
Etter kampen var det en skuffet David Fällmann som møtte Discovery.
– Vi har god kontroll, men det spiller ikke så stor rolle, for kampen avgjøres i 16-meterne og vi er ikke gode nok hverken offensivt eller defensivt, sa Aalesund-kapteinen.
Aalesund-trener Lars Arne Nilsen mener de tapte fortjent.
– Vi styrer kampen, men skaper lite. De vinner fortjent når de banker oss i boksen, sa Lars Arne Nilsen etter kampslutt.
OBOS-ligaen
Brann kjørte over Sandnes Ulf – nytt poengtap på for Stabæk på Nadderud
3 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Kompisene møtes til duell: – Han frykter kampen og han frykter oss
I GÅR PÅ 19:10