Det er Mitt Kongsvinger som erfarer at den 31 år gamle midtstopperen presenteres som Kongsvinger-spiller innen kort tid. I så fall vil han returnere til moderklubben ti år etter at han sist spilte for dem.
– Av prinsipp kommenterer jeg ikke spillerlogistikk, skrev daglig leder Espen Nystuen i en SMS til avisen.
OBOS-ligaen
Kommunen «berger» klubben, men faren er ikke over: – Skal jobbe iherdig
18 TIMER SIDEN
Lars Krogh Gerson startet karrieren i Kongsvinger, og gikk gradene via ungdomslagene. Han var fast inventar i KIL-forsvaret i 2010 og 2011 før turen gikk videre til Sverige. Etter 216 Allsvenskan-kamper for Norrköping og GIF Sundsvall, gikk turen videre til Racing Santander i starten av 2021. Tre måneder senere signerte han for Brann.
LES OGSÅ: Hevder han ble avvist av Brann: – Jeg forventet kanskje litt mer

Skadeplaget

Den luxembourgske landslagsspilleren står bokført med 75 kamper med flagget på brystet, og ble hyllet av tidligere Brann-trener Kåre Ingebrigtsen da han signerte for de røde fra Bergen i fjor. Oppholdet i Brann har derimot vist seg å være alt annet enn rosenrødt.
Den rutinerte midtstopperen har slitt voldsomt med skader under oppholdet i Brann, og fikk kun én tellende kamp for rødtrøyene i fjorårssesongen.
Krogh Gerson plukket opp en skade rett før han signerte for Brann, som gjorde at 31-åringen var nødt til å gjennomgå en låroperasjon.
Da han endelig fikk sin Brann-debut, endte det med et nytt opphold på sidelinjen etter at han måtte forlate banen ti minutter ut i kampen mot Viking 28. oktober. Midstopperen fikk en avrevet muskel og måtte gjennom en ny operasjon som ville holde han ute i fire nye måneder.
LES OGSÅ: Enda en tidligere Brann-helt inn i trenerteamet
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Brann stormer videre
I GÅR PÅ 18:46
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Debut-scoring sikret Sogndal-seier
I GÅR PÅ 18:46