HamKam-Åsane 1-2
En redusering på overtid var ikke nok for å unngå HamKams første tap på Briskeby denne sesongen. Åsane gjorde en sterk bortekamp og tok med seg tre poeng hjem til Bergen.
OBOS-ligaen
Skuffet Isnes etter seieren røk på overtid: – Det koker innvendig
I GÅR KLOKKEN 18:38

HamKam favoritter – Åsane best

Kjetil Rekdals HamKam hadde tre poeng luke på tabelltoppen og kom til søndagens kamp fra 4-1-overkjøring av Start i Kristiansand.
Men det var gjestene fra Bergen som tok kommandoen og styrte spillet fra avspark på Briskeby. De oransjekledde viste ingen respekt og vartet tidvis opp med flott, spillende fotball. Håkon Lorentzen sendte Åsane i ledelsen etter en kontring midtveis i første omgang, før Joakim Hammersland doblet like før pause.
Les også: Fra verst til best: Slik snudde de HamKam-krisen
I pause gjode Kjetil Rekdal to bytter og HamKam hevet seg. De grønnhvite skapte sjansene etter hvilen men da Jonas Enkerud brente en kjempemulighet etter 67 minutter kunne man mistenke at dette ikke var HamKams dag.
Åsane sto godt imot HamKams press i andre omgang, helt til klokka viste 93 minutter. Da var Albert Berisha framme med hodet og satte inn reduseringen. Sju minutter på overtid gikk Kristian Eriksen i bakken og ropte på straffespark. Men dommeren vinket spillet videre.
Dermed rant tiden ut og gjestene tok med seg tre poeng hjem fra Hamar. Rekdals menn leder fortsatt OBOS-ligaen, men Jerv kan klatre opp på samme poengsum mandag.
Sett denne?

Rekdal hylller HamKam-miljøet: – Best i Norge

OBOS-ligaen
Her fullfører Start comebacket på overtid i vill oppryksduell mot KFUM
I GÅR KLOKKEN 18:12
OBOS-ligaen
Sisteskansen med kjempebrøler: – Den gjør vondt
I GÅR KLOKKEN 17:25