Aalesund - Sogndal 3-0 (2-0)
– De lagene rundt oss vinner og vinner. Vi jakter opprykk og er nødt til å vinne i dag, sa Aalesunds midtbanespiller før kampstart.
Segberg gjorde ordene om til handling. Sørlendingen brukte ikke mer enn snaue to minutter på å sende AaFK i ledelsen hjemme på Color Line Stadion etter et hjørnespark. Sju minutter senere skulle Niklas Castro få æren av å doble ledelsen etter en praktkontring.
OBOS-ligaen
Lillebo forklarer feiringen: – Biting holder vi oss for god til
I GÅR PÅ 17:27
Per Egil Flo var nære ved å redusere for bortelaget et kvarter før slutt. Istedenfor var det AaFK som skulle sette dagens tredje. Muamer Brajanac scoret sitt første mål i norsk fotball da han skled inn 3-0 på overtid.
– 3-0 er bra, det. Andreomgangen var så som så. Vi kunne ha spilt enda bedre, men vi får 3-0. Det må vi være fornøyd med, sa AaFK-trener Lars Arne Nilsen etter kampslutt.
Aalesund kom fra to strake uavgjortresultater, men de oransje fra Sunnmøre har vært uslåelige de siste månedene. Tangotrøyene har ikke tapt siden 18. juni. Passende nok var det siste laget som slo AaFK nettopp Sogndal.

Ydmyker Raufoss med årets mest breiale

Tetter seg til i toppen

Med dagens tremålsseier tar Aalesund med seg en viktig trepoenger i kampen om direkte opprykk. Som Segberg helt korrekt poengterte, leverer også de andre topplagene uke etter uke.
Lørdag sikret HamKam, Jerv og Fredrikstad seg nye tre poeng. Med det troner HamKam på topp med 52 poeng. Aalesund følger nærmest etter dagens seier. Tangotrøyene står med 46 poeng, men Jerv er bare poenget bak. Fredrikstad er også med i kampen om en billett til Eliteserien 2022.
Slik gikk resten av den 23. OBOS-runden:
Bryne - Fredrikstad 0-1

Grorud - Raufoss 2-1

HamKam - KFUM 3-0

Jerv - Ranheim 2-1

Stjørdals-Blink - Start 2-2

Strømmen - Sandnes Ulf 2-2

Åsane - Ull/Kisa 3-3
OBOS-ligaen
Snudde det i andre kamp – Blink feiret med gebiss
I GÅR PÅ 16:55
OBOS-ligaen
Sendte sylfrekt stikk – feiret med gebiss
I GÅR PÅ 16:52