Populære sporter
All sport
Vis alt

Sandnes Ulf-spilleren melder overgang for tredje gang på ett år

Håkon Brandsnes

Oppdatert 13/01/2022 klokken 13:12 GMT+1

Den svenske fotballklubben Elfsborg er enig med Sandnes Ulf om en overgang for midtbanespilleren Michael Baidoo.

Michael Baidoo

Foto: NTB

  • Følg Eliteserien og OBOS-ligaen i 2022 på discovery+
– Det føles kjempebra. Vi har lenge prøvd å få til denne overgangen – nå er jeg glad for at alt har gått gjennom, og at jeg er her, sier Baidoo til Elfsborgs nettsider.
Desember 2020 signerte ghaneseren på en permanent kontrakt med Jerv etter å ha vært utlånt fra danske Midtjylland. 22-åringen rakk imidlertid ikke å spille noen kamper for klubben etter å ha blitt kjøpt av sørlendingene.
Bare fem måneder senere ble han nemlig solgt videre til Sandnes Ulf. Nå – litt over et halvt år senere – reiser Baidoo videre til svensk fotball.
Overgangen har ligget i luften en stund, men torsdag ble den bekreftet. Tirsdag ettermiddag ankom 22-åringen sin nye klubb. Han forteller om et godt førsteinntrykk.
– Det er som en familie, vil jeg si. Velkomsten har vært fantastisk og alle er veldig hyggelige, så jeg er fornøyd, sier Baidoo, som har signert en avtale ut 2025-sesongen.
Daglig leder i Sandnes Ulf. Tom Rune Espedal ønsker midtbanespilleren lykke til:
– Vi takker Michael for innsatsen i lyseblått og ønsker han masse lykke til i Sverige. Vi er fornøyd med avtalen og har hatt en god prosess med IF Elfsborg. Dette viser igjen at Sandnes Ulf er en attraktiv klubb for spillere å komme til. Utvikler man seg riktig, følger de store klubbene med. Vi ser fram til å følge Baidoos utvikling i Allsvenskan og ønsker han lykke til, forteller Espedal.
Baidoo noterte seg for fire mål og åtte målgivende i 2021-sesongen.
(©NTB / Discovery)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame