Jerv-HamKam 0-2 (0-1)
– Å vinne borte mot tabellnaboer når man er i toppen, det er et langt steg i riktig retning for HamKam, sa Discovery-kommentator Glenn Faannessen da HamKam kontrollerte inn 2-0-seieren.
OBOS-ligaen
Spilte for Bundesliga-klubb i sommer – nå kan han bli Rekdals neste signering
14 TIMER SIDEN
Se høydepunktene i videovinduet øverst.
Det var et HamKam på tabelltoppen som tok turen til Grimstad for å møte formsterke Jerv. Men Arne Sandstøs menn lå kun poenget bak HamKam etter 13 runder, og det var duket for et skikkelig toppoppgjør.
Dermed var seieren kjærkommen for Kjetil Rekdal og de grønnhvite, som nå har fire poeng ned til Jerv og Fredrikstad. Sistnevnte møter Start onsdag kveld.

Tidlig ledelse

Men det tok bare to minutter før HamKam og Rekdal tok føringen på Levermyr. Tidligere Lillestrøm-spiller Aleksander Melgalvis var tidlig framme på en dødball og stanget inn 1-0.
HamKam-laget, som ga fra seg ledelse på ledelse i sesongåpningen i fjor, har vært solide under Kjetil Rekdals ledelse. Og de var kompakte og gode mot et jagende Jerv-lag i Grimstad.
Tidlig i andre omgang fikk de også kampen akkurat som de ville. Debutant Thelonius Bair var råsterk i feltet og plasserte et innlegg i nota bak Øystein Øvretveit. Dermed kunne HamKam juble for 2-0.
Resultater i OBOS-ligaen:
Aalesund-Ranheim 1-1
Jerv-HamKam 0-2
Sandnes Ulf-Strømmen 3-2
Sogndal-KFUM 3-2
Stjørdals-Blink-Raufoss 0-1
Åsane-Grorud 3-1
OBOS-ligaen
Fredrikstad vil ha rødt kort på Ull/Kisa-spiller
I GÅR PÅ 15:05
OBOS-ligaen
Superinnbytteren reddet FFK igjen – Ull/Kisa med sitt fjerde tap på rad
I GÅR PÅ 14:59