Det melder Raufoss på klubbens egne hjemmesider.
– Det er enighet mellom klubbene at beløpet ikke skal oppgis, men jeg kan si så mye som at det er et stort salg i vår målestokk. Det er det største salget på mange år i klubben, sier daglig leder Bent Dalby til lokalavisen Oppland Arbeiderblad.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Grorud - Raufoss
16 TIMER SIDEN
Ifølge avisen skal det dreie seg om et millionbeløp.
Berg Johnsen hadde ett år igjen av kontrakten med Raufoss. Nå har han signert en kontrakt med Randers som strekker seg til sommeren 2024.
– Det er en spennende spiller som er gått litt under radaren fra sin posisjon som defensiv midtbanespiller. Han er hardtarbeidende, en god pasningsspiller og vinner mange dueller. En ballsikker 6’er som plasserer seg godt, fanger mange baller og er god til å vende spillet. Vi mener han har potensial til å utvikle seg enda mer hos oss, og vi gleder oss til å se ham i aksjon, sier sportsdirektør Søren Pedersen til Randers' hjemmesider.
Berg Johnsen har tidligere spilt for Viking og Tromsdalen.
– Jeg har fått masse spilletid i Raufoss, og det har modnet og utviklet meg mye. Nå er jeg klar for et nytt kapittel, og jeg gleder meg til å komme til Randers FC, for jeg er sikker på at stilen i dansk fotball passer meg enda bedre. Nå skal jeg bli kjent med klubben, laget og spillestilen, så skal jeg gjøre alt jeg kan for å bli en suksess i Randers. Jeg har en sterk vinnermentalitet, det gleder jeg meg til å vise frem, sier Berg Johnsen.
Randers ligger for øyeblikket på fjerdeplas i den danske superligaen. Berg Johnsen kan debutere mot AC Horsens tirsdag.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: HamKam-KFUM
16 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Stjørdals/Blink - Start
16 TIMER SIDEN