Spilleren er satt i isolasjon. Statusen over vaksinerte i troppen er ulik, hvor noen ikke har fått noen doser, noen har fått en dose, mens andre er fullvaksinerte. Dette vil igjen gi ulik karantene/karantene tid skriver klubben på sin hjemmeside.
Daglig leder i klubben Andreas Aalbu forteller til Discovery at spilleren føler seg okei og har kun lette symptomer og det er ikke snakk om noe dramatisk.
– Det er nok mer kjedelig å være den personen som faktisk ble smitta, forteller Aalbu.
OBOS-ligaen
KFUM-spiller hentes inn i U21-troppen: – Det er utrolig stort
I GÅR KLOKKEN 14:55
Resten av troppen er satt i karantene som en følge av smittetilfelle.
– De som har fått første dose får beskjed om å bestille test på lørdag og ta kan de teste seg ut av karantene. Per nå er det ingen andre som har symptomer eller har testet positivt.
Laget skulle i utgangspunktet spille en treningskamp mot Hamkam fredag, den er nå blitt avlyst. Det vil også forekomme endringer i kampprogrammet i OBOS.
– Vi har syv spillere i A-stallen som ikke har fått første dose og de kan ikke teste seg ut før onsdag, og det er samme dag som våres første kamp (mot Bryne) i OBOS etter pausen. Så jeg regner med at hvertfall den kampen blir utsatt. Så forbereder vi oss på at den første kampen blir mot Raufoss påfølgende søndag, forteller Aalbu til Discovery.
OBOS-ligaen
Varsler intern evaluering: – Samarbeidet har ikke fungert optimalt
24/09/2022 KLOKKEN 16:50
OBOS-ligaen
Jakter flere rekorder: – Får prøve å lage historie
20/09/2022 KLOKKEN 14:59