Raufoss - Strømmen 4-2 / Stjørdals-Blink - HamKam 0-1 / Ull/Kisa - Sandnes Ulf 1-2
Strømmen har sett fortapte ut gjennom store deler av høstsesongen, men den siste uken har det blitt mer spennende enn det folk kanskje hadde forventet. Med tre poeng mot nedrykkskollega Ull/Kisa på mandag, var det fortsatt en teoretisk mulighet for videre eksistens i OBOS-ligaen for Nesselquists mannskap.
OBOS-ligaen
– De har opplevd ting ikke alle andre har
2 TIMER SIDEN
Lørdag var det duket for en ny nervepirrende aften for gjengen på Strømmen, for med tap mot Raufoss og tre poeng til Stjørdals-Blink og Ull/Kisa på plassene over, kunne nedrykket være et faktum to runder før slutt.
  • Sulteforet på sykkel? Lørdagens UCI Track Champions League ser du eksklusivt på Eurosport 1, Eurosport.no og discovery+.
Men med kamper mot henholdsvis HamKam i opprykksrus og Sandnes Ulf på kvalikjakt, ble det en tøft aften for troikaen i bunnen av OBOS-ligaen.
Stjørdals-Blink så lenge ut til å holde tritt med Kjetil Rekdals gutter, men godt inne i den andre omgangen kunne Kristian Eriksen juble for 1-0, noe som også var scoringen HamKam trengte for å sikre opprykket. Det ble ingen flere scoringer på MUS Stadion, og med 1-2-tap for Ull/Kisa over Sandnes Ulf, står Stjørdals-Blink og Ull/Kisa fortsatt med like mange poeng (26).
Strømmen står fortsatt med 21 poeng, noe som betyr at Nesselquist er avhengig av seks poeng på de to siste, samtidig som at både Ull/Kisa og Stjørdals-Blink må ta maks ett poeng på sine siste kamper.
Slik endte alle dagens kamper i OBOS-ligaen:
Grorud - Åsane 3-2
KFUM Oslo - Sogndal 3-1
Bryne - Jerv 2-0
Fredrikstad - Aalesund 2-2
Raufoss - Strømmen 1-1
Stjørdals-Blink - HamKam 1-0
Ull/Kisa - Sandnes Ulf 0-1
OBOS-ligaen
Årets mål: Bjørn Martin Kristensen
9 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Lillebo forklarer feiringen: – Biting holder vi oss for god til
04/12/2021 PÅ 17:27