– Det var en veldig skummel opplevelse. Men akkurat der og da var det nok enda skumlere for dem som var rundt meg. Jeg husker at jeg gikk i duellen, og så våknet jeg med mange folk rundt meg. Jeg kjente raskt at jeg kunne bevege meg og alt sånt, så det var betryggende, sier Pereira til Discovery noen dager etter fallet.
Pereira ble fraktet til sykehuset, men ble skrevet ut samme kveld. Undersøkelsene viste at han slapp unna den dramatiske smellen med en hjernerystelse.
OBOS-ligaen
KFUM-spiller hentes inn i U21-troppen: – Det er utrolig stort
25/09/2022 KLOKKEN 14:55
– Jeg har det greit nå, men jeg kjenner det jo godt enda. Hodet og kroppen er ganske tung, mens nakken er litt bedre. Det er ikke så mye jeg får gjort nå, jeg må bare ta det med ro, sier Ull/Kisa-spilleren.
Så lenge hode- og nakkesmertene henger i må midtstopperen begrense aktiviteten. Dermed blir det ikke noe fotball på en stund.
– Nei, ikke med det første. Jeg blir helt kjørt bare av å gå en tur nå. Fotball er ikke det viktigste akkurat nå, men jeg gleder meg allerede til å komme tilbake. Så jeg håper ikke det tar for lang tid, sier Pereira.
Sett denne? (Saken forsetter under videoen)

Tror denne Eliteserie-klubben kan stikke av med OBOS-kometen

– Vi skal være forsiktige når det er snakk om hodeskader. En hjernerystelse kan være over på to uker, men det kan også ta to år. Vi skal ikke forhaste oss. Men vi er veldig fornøyde med at det gikk så fint med Jonas når smellen var så stygg, sier Ull/Kisas daglige leder Andreas Aalbu.
Les også: Møtes igjen etter vårens beste strid: – Umulig å gjenskape

Dobbel uflaks

De siste dagene har Jonas brukt på sofaen hos lillebror Adrian i Trondheim. Også for Adrian har det vært uke under pari. Venstrebacken har nylig signert for Rosenborg, og fikk noen minutter på banen mot gamleklubben Viking etter Norge-returen. Men på trening forrige uke gikk det galt. Han landet feil og fikk skulderen ut av ledd. Nå er det klart at han mister resten av sesongen.
– Nei.. Det har ikke vært den beste uka for familien, konstatererer Jonas.
– Det har ikke vært veldig muntert. Men det er sånn fotballen er. Man blir sterkere av det og det hjelper å være to om det. Det eneste positive er jo at vi har fått sett hverandre en stund da. Det er lenge siden sist, fortsetter han.
Onsdag tok Jonas turen hjem til Oslo igjen for å få med seg Ull/Kisa-kampen mot Start på Jessheim som tilskuer.
Sett denne?

Sjekk Ull/Kisa-spillerens Joacim Jonsson-parodi

OBOS-ligaen
Varsler intern evaluering: – Samarbeidet har ikke fungert optimalt
24/09/2022 KLOKKEN 16:50
OBOS-ligaen
Jakter flere rekorder: – Får prøve å lage historie
20/09/2022 KLOKKEN 14:59