Passerte Aalesund på tabellen etter snuoperasjon

Tiril Haga

Oppdatert 16/10/2021 klokken 21:43 GMT+2

Etter besøk av Ranheim, klatret Jerv opp på en andre plass på tabellen i OBOS-ligaen.

Se høydepunktene: Jerv forbi Aalesund på tabellen etter seier over Ranheim

Jerv - Ranheim: 2-1
Jerv sendte seg selv enda nærmere kampen om en plass i Eliteserien 2022, lørdag hjemme mot Ranheim.

Snuoperasjon

Etter en sjanseløs første omgang, dro kampen seg opp i de siste 45 minuttene i Grimstad. Ranheim startet omgangen bedre enn hjemmelaget, og i 53. minutt kom belønningen. Unggutten Elias Hoff Melkersen, på utlån fra Bodø/Glimt, stupte ballen i mål på et innlegg - helt umarkert - og nervøsiteten blant Jerv-fansen vokste.
Skulle Jerv virkelig rote bort tre viktige poeng?
Neida. Jervs Mathias Wichmann er også god på hodet - og utlignet ti minutter senere på corner. 1-1.
Så, i 73 minutt sørget Felix Schroter å skape ekstra god stemning blant hjemmefansen. Jerv kom i en rasende fart på kontring og ballen ble sendt inn foran Ranheims mål. Ballen var det Jerv-spiller John Norheim som var først på, og etter en lekker hælflikk til kollega Schroter stod det plutselig 2-1 - en snuoperasjon rett og slett!
Etter å ha kapret tre poeng fra denne kampen, passerer Jerv med 45 poeng nummer to, Aalesund, på tabellen. HamKam ligger på topp og med 3-0 seieren over KFUM lørdag, har de per dags dato 52 poeng. Aalesund har 43 poeng og skal spille mot Sogndal søndag.