Den 19-år gamle midtstopperen til Odd, Thomas Hallstensen, er sendt på utlån til Ull/Kisa ut sesongen.
Hallstensen har spilt både midtstopper og spiss for Odds andrelag.
OBOS-ligaen
KFUM-spiller hentes inn i U21-troppen: – Det er utrolig stort
25/09/2022 KLOKKEN 14:55
– Vi er i en situasjon der vi har flere skader i det bakre leddet, og da håper vi han kan komme inn og bidra på kort sikt, sier sportslig administrator i Ull/Kisa Fredrik Vestgård til Discovery.
Han forteller at Hallstensen har spilt både midtstopper og spiss på Odds andrelag, men at det er som midtstopper de primært har hentet han som. Vestgård forteller at hvis alt går etter planen blir Hallstensen med i troppen til lørdagens kamp.
– Vi håper å få han spilleklar til Grorud, slik at han kan bidra der. Så får det være opp til trenerteamet om det blir fra start eller som innbytter, fortsetter Vestgård.
Hallstensen ble i 2019 hentet til Odd fra Florø, hvor han hadde spilt i 2. divisjon. Etter overgangen fra Odd har 19-åringen spilt fotball for Odd 2. Midtstopperen fikk sin debut for Odd i Eliteserien tidligere i høst, og ble belønnet med et uttak til U20-troppen i september. Tidligere har han også landskamper for G17 og G18-landslaget.
Midtstopperen har kontrakt med Odd ut 2022.
Hallstensen kan gå på lån utenom overgangsvinduet fordi han er ung nok til å gå under den nasjonale utlånsordningen som gjelder for spillere mellom 18 og 22 år. Det betyr at en spiller når som helst kan lånes ut til en annen klubb. Dette var en ordning Forbundstyret innførte i 2019. Ordningen har som formål å bidra til at unge talentfulle spillere som ikke spiller fast i egen klubb skal få spille kamper i en høyere divisjon enn det klubbens eget andrelag spiller i.
OBOS-ligaen
Varsler intern evaluering: – Samarbeidet har ikke fungert optimalt
24/09/2022 KLOKKEN 16:50
OBOS-ligaen
Jakter flere rekorder: – Får prøve å lage historie
20/09/2022 KLOKKEN 14:59