Stjørdals/Blink - Ull/Kisa 0-0 (0-0)
Det var duket for et godt gammelt sekspoengsoppgjør på M.U.S Stadion på Stjørdal da Blink tok imot tabellnabo Ull/Kisa. Gjestene, med nyansatte Steffen Landro bak spakene, hadde ikke vunnet siden de slo Bryne 26. august, og kunne få luke ned til Blink med seier.
Den første sjansen kom allerede etter tolv minutter da innlånte Juba Moula fikk avsluttet, men Blinks Frank Stople vartet opp med en god redning.
OBOS-ligaen
Andre år på rad at de må i kvalik om en plass i OBOS: – Vi har noe der å gjøre
7 TIMER SIDEN
Kisa fortsatte å styre kampen med sitt høye press, men halveis ut i omgangen kom vertene på en sjelden visitt. Ull/Kisa fikk klarert unna et langt innkast, men Tøsse stod på returen. Midtbanespilleren traff godt, men skuddet gikk like utenfor stolpen til Hagerup.

Rykket opp med et smell: – De har pulverisert all motstand

Mesterlig redning

Det var gjestene som stod for det meste av spillet, men de store mulighetene uteble. I stedet holdt Hagerup på å gi en gavepakke til trønderne.
Blink slo inn et frispark, Hagerup skulle plukke den, men glapp ballen som havnet hos Bjørnholm-Jatta. Heldigvis for Hagerup gikk avslutningen over mål.
Men Blink var ikke ferdig der. Ti minutter ut i den andre omgangen burde ballen vært i mål. Langt innkast fra høyre, og Kisa fikk ikke klarert ballen. Ballen landet hos Sondre Stokke som fikk avsluttet 3-4 meter fra mål, men Hagerup reddet mesterlig. En vaskeekte matchvinnerredning.
Ti minutter senere var Blink frempå på ny. Blink svingte inn et innlegg på bakre stolpe. Der dukket midtstopper Vegard Fiske opp, men skuddet gikk i nettveggen.
Det kom ikke all verdens av sjanser i slutten av oppgjøret, og det hele ebbet ut til 0-0 på Stjørdal.
Heldigvis for både Blink og Ull/Kisa tapte Grorud, noe som gir ett poengs luke til direkte nedrykk. Ull/Kisa holder seg på trygg plass på bedre målforskjell enn søndagens motstander.
Søndag var det full runde i OBOS-ligaen. Resten av resultatene ser du her:
Aalesund - Sandnes Ulf 2-2
Bryne - Raufoss 3-1
Grorud - Fredrikstad 1-2
HamKam - Ranheim 3-0
Strømmen - Sogndal 0-2
Åsane KFUM Oslo 3-0
Jerv - Start (spilt lørdag) 3-2
OBOS-ligaen
Bisarr ankelskade stopper Hammer: – Skruen sto ut av foten
12 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Imponert over egen klubb: – Bare å ta av seg hatten
I GÅR PÅ 20:17