Populære sporter
All sport
Vis alt

Midtstopper signerte for rivalen: – Solid tilvekst

Joakim Miøen

Oppdatert 03/12/2021 klokken 23:00 GMT+1

Kristoffer Hay tar turen fra Bryne til Sandnes.

Kristoffer Hay med agent Dan Mikal Ihlen-Hansen

Foto: Eurosport

  • Se OBOS-kvaliken mellom Stjørdals-Blink og Hødd lørdag 16.00 på discovery+!
Midtstopperen har signert for Sandnes Ulf.
23-åringen fra Hønefoss var på utgående kontrakt i Bryne, men kunne valgt å forlenge med laget som endte på tiendeplass i OBOS-ligaen.
Han valgte heller å ta turen de 20 kilometerne til Østerhus Arena og Sandnes Ulf, laget som havnet to plasser og to poeng over Bryne på tabellen.
– Det er en glede å annonsere at midtstopperen Kristoffer Hay har signert en 2-års avtale med klubben. Hay blir en solid tilvekst til laget og vi gleder oss allerede til å se han spille på Øster Hus Arena. Velkommen Kristoffer, skriver klubben på Twitter fredag kveld.
– Det har vært to fantastiske år i Bryne, og jeg fikk blant annet være med på opprykket. Det er en fantastiske gruppe, og jeg vil ønske dem masse lykke til i framtiden. Jeg er rett og slett superstolt over å ha spilt i klubben. Jeg ser fram til å møte dem neste år, sier Hay til Jærbladet.

To forsvinner

Tidligere i år tok Bjarne Berntsen over treneransvaret i Sandnes Ulf, etter å ha vært en snartur innom Bryne. De lyseblå klatret etter hvert noen plasser på tabellen, og er nå i gang med å bygge stallen for neste år.
For noen dager siden ble det klart at to spillere ikke blir med videre. Ari Mohr Jonsson og Espen Hammer Berger forlater klubben etter denne sesongen.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame