• Se OBOS-kvaliken mellom Stjørdals-Blink og Hødd lørdag 16.00 på discovery+!
Midtstopperen har signert for Sandnes Ulf.
23-åringen fra Hønefoss var på utgående kontrakt i Bryne, men kunne valgt å forlenge med laget som endte på tiendeplass i OBOS-ligaen.
OBOS-ligaen
Mange nye ansikter i OBOS-ligaen: Se hele overgangsoversikten
14 TIMER SIDEN
Han valgte heller å ta turen de 20 kilometerne til Østerhus Arena og Sandnes Ulf, laget som havnet to plasser og to poeng over Bryne på tabellen.
– Det er en glede å annonsere at midtstopperen Kristoffer Hay har signert en 2-års avtale med klubben. Hay blir en solid tilvekst til laget og vi gleder oss allerede til å se han spille på Øster Hus Arena. Velkommen Kristoffer, skriver klubben på Twitter fredag kveld.
– Det har vært to fantastiske år i Bryne, og jeg fikk blant annet være med på opprykket. Det er en fantastiske gruppe, og jeg vil ønske dem masse lykke til i framtiden. Jeg er rett og slett superstolt over å ha spilt i klubben. Jeg ser fram til å møte dem neste år, sier Hay til Jærbladet.

To forsvinner

Tidligere i år tok Bjarne Berntsen over treneransvaret i Sandnes Ulf, etter å ha vært en snartur innom Bryne. De lyseblå klatret etter hvert noen plasser på tabellen, og er nå i gang med å bygge stallen for neste år.
For noen dager siden ble det klart at to spillere ikke blir med videre. Ari Mohr Jonsson og Espen Hammer Berger forlater klubben etter denne sesongen.
Sett denne?
OBOS-ligaen
Bekreftet: Wormgoor vender tilbake til Norge: – Han er nok lei av meg allerede
15/01/2022 PÅ 13:28
OBOS-ligaen
Bøttet inn mål i PostNord-ligaen – nå er han klar for OBOS-klubb
14/01/2022 PÅ 16:30