• Se Eliteserien og OBOS-ligaen i 2022 på discovery+
– Jeg har ingen problemer med å bekrefte at jeg har hatt møter med Start. Jeg har hatt flere samtaler med Terje Marcussen, trener Sindre Tjelmeland og Thom Helge Henriksen i styret i Start. Det er tre personer jeg har veldig sansen for, sier Jesper Mathisen til Fædrelandsvennen.
Det er samme avis som skriver at klubben har et ønske om å få inn Mathisen som sportssjef og Einar Øgrey Brandsdal som investor. Den mye omtalte samarbeidsavtalen mellom Start og investorene i Start en Drøm AS nærmer seg slutten.
OBOS-ligaen
Kommunen «berger» klubben, men faren er ikke over: – Skal jobbe iherdig
18 TIMER SIDEN
Mathisen, som tidligere har spilt for Start og som nå er fotballekspert for TV 2, er lunken til jobben per dags dato.
– Jeg elsker Start og er klar på sekundet når setupen og timingen i klubben er riktig. Akkurat nå er den ikke det. Det gjør vondt å se Start i den forfatningen de er i nå. En vakker dag er forhåpentligvis Start Start igjen, sier Mathisen.
Terje Marcussen, klubbdirektør i Start, ønsker ikke å gå inn på navn.
– Jeg har snakket med mange spennende navn, men du får ikke meg til å kommentere noe på dette, sier Start-sjefen til Fædrelandsvennen.
Mathisen spilte i Start i ti sesonger, før han la opp tidlig på grunn av skadeproblemer. Faren Svein «Matta» Mathisen fikk over 600 kamper for klubben. I 2007 ble «Matta» sportssjef i klubben. Fire år senere døde han av kreft.
Start rykket ned til OBOS-ligaen i 2020. Denne sesongen havnet de på en niendeplass på nivå to i Norge.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Brann stormer videre
I GÅR PÅ 18:46
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Debut-scoring sikret Sogndal-seier
I GÅR PÅ 18:46