Sogndal - Ull/Kisa 1-1
Det ble ingen «drømmestart» for Sogndal hjemme mot Ull/Kisa lørdag kveld.
OBOS-ligaen
Signerte for Lillestrøm i vinter – nå er han klar for Kongsvinger
12/08/2022 KLOKKEN 12:02
Første omgang på Fosshaugane Stadion inneholdt noen få sjanser for begge lag, men det virket ikke som at skuddføttene på hvert av lagene var helt riktig innstilt til seriestart, ettersom at mesteparten av skuddene gikk langt over mål. I 20.minutt fikk Ull/Kisa en kontringsmulighet, som Sondre Sørløkk var på.
Det ble en klassisk èn mot en duell mellom Sørløkk og Sogndals Andreas Hoven. Sørløkk kom seg foran Hoven, og det så ut til at Hoven dro ned Sørløkk som siste mann. Det resulterte med direkte rødt kort til Hoven.
– Jeg er litt klønete der og siste mann. Det er tøft, men gutta viser karakter etter utvisningen og at vi er et lag med stor L. Det blir som det blir og det blir en krigerkamp. Vi tar med oss det ene poenget og håper på bedre lykke neste gang, sier Andreas Hoven til Discovery etter kampen.
Her får Hoven direkte rødt kort:

Her får Hoven rødt kort

Største sjansen i de første 45 var det sognedølene som fikk, en halvtime inn i spillet. Etter et langt kast fra Daniel Eid langt over på motstanderens banehalvdel, gikk ballen via Kristoffer Hoven inni i boks, som så chippet ballen videre på hodet til medspiller Mathias Blårud. Blårud headet ballen mot venstre hjørne for keeper. Ballen traff stanga, men det var ingen tilstede for å ta returen.
Det er Sogndal som er spådd i toppen av tabellen av mange i år, men tross det så er det Ull/Kisa som har mest ball i første omgang.
(Saken fortsetter under videoen).

Se høydepunktene: Rødt kort, straffescoring og overtidsdrama

– Kommer ikke langt med det

I andre omgang steg temperaturen enda mer, og til sammen ble det utgitt fem gule kort i løpet av de 90. minuttene. Det var mye frem og tilbake blant lagene, og det så ikke ut til at noen av dem fant roen til å spille eget spill.
Etter mange nesten-sjanser, fikk Ull/Kisa omsider lønn for strevet. I det 77. minutt lagde Kristoffer Hoven straffe, og Sørløkk fikk muligheten til å sette sitt første mål for sesongen.
En skulle tro at slaget var tapt for Sogndal da klokken passerte 90 minutter, med både straffe imot og en spiller mindre. Men neida. Peter Michael Godly fikk ballen i det siste spillerminuttet inne i boksen, og satt ballen kontant i mål i det høyre hjørnet for keeper. Dermed sikret spissen ett poeng til hjemmelaget.
– Fornøyd med egen innsats kan man jo være men vi kommer ikke langt med det. Det er tungT med 1-1 på overtid. Men det er viktig med ett poeng, sier Ull/Kisas Sørløkk etter kamp.
Alt i alt en jevn kamp på Fosshaugane Campus, men til syvende og sist er det nok Sogndal som er mest skuffet etter kun ett poeng i premieren.
Her får Ull/Kisa straffe:

Sørløkk scorer på straffe mot Sogndal i serieåpningen

OBOS-ligaen
Eliteserie-spiller klar for Grorud
11/08/2022 KLOKKEN 13:59
OBOS-ligaen
Henter nordmann fra Feyenoord
09/08/2022 KLOKKEN 17:39