Det skriver Sogndal i en pressemelding.
– Sivert Mannsverk har gjennomgått et lite inngrep i ankelen som han har vært plaget med over lang tid. Operasjonen var vellykket og Sivert er forventet å være ute i ca. åtte uker, skriver klubben
OBOS-ligaen
Barmen mister trolig store deler av sesonginnspurten
10 TIMER SIDEN
Den 18 år gamle kapteinen mister med det seriestarten og flere viktige kamper. Det er først i runde ni mot Jerv, hvor stortalentet muligens kan være tilbake.
– Det er veldig vanskelig å svare på (om Mannsverk er tilbake tidligere journ. anm.). Vi forholder oss til de åtte ukene og anslår at han er tilbake rundt der, sier fysio Sondre Sjøgren Jakobsen til Discovery.
– Hvis dette er en skade han har slitt med over en lengre periode, hvorfor har ikke denne operasjonen blitt gjennomført før?
– Det er ikke så mye å si om det i utgangspunktet, det ble gjennomført en operasjon nå. Den har vært vellykket, så vi forventer at Sivert kommer fint tilbake fra det her, sier han videre.

Stor interesse

Mannsverk er en spiller som flere større klubber har vært å snust på. Rosenborg er en av klubbene som har vært åpen rundt interessen for stortalentet. Sogndal skal ha avslått et RBK-bud på spilleren i vinter.
I tillegg til Rosenborg har også Molde vist interesse for midtbanespilleren.
Han følges også av klubber fra utlandet.
Discovery har vært i kontakt med Mannsverk, men han ønsker ikke å kommentere operasjonen per nå.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Aalesund tapte terreng i opprykkskampen
24/10/2021 PÅ 19:13
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: 12 kamper uten tap for HamKam
24/10/2021 PÅ 19:13