• Se returoppgjøret mellom Stjørdals-Blink og Hødd på discovery+ lørdag fra klokken 16:00
Onsdag skaffet Hødd seg et godt utgangspunkt i kampen om OBOS-ligaspill neste år. Gjengen fra Ulsteinvik vant 3-2 i første oppgjør på eget kunstgress i en kamp som ble sterkt preget av snøkaoset.
For Stjørdals-Blink ble det etter hvert en kamp for å begrense skadene etter å ha havnet under 1-3 og kommet ut av rytmen etter en lang pause på grunn av snøværet.
OBOS-ligaen
Vil løfte klubben med mental trener: – Viktig for et lag med ambisjoner
I GÅR PÅ 13:32
– Når kampen starter sju og er ferdig nærmere halv elleve.. Det var en lang dag. Men hvis du hadde sagt til oss før kampen at vi fikk to bortemål og at oppgjøret lever, så tror jeg vi hadde tatt det. Det er et godt Hødd-lag, som vi hadde respekt for før vi dro dit, sier Stjørdals-Blink-trener Tom Dent til Discovery før returkampen.
– Det er litt kjipt at vi mistet flyten i andre omgang på onsdag etter snøpausen. Det var rett og slett en dårlig fotballkamp da. Men vi kan ikke kontrollere sånne ting, vi kan kun forberede oss på det vi møter. Fotball i Norge i desember er ikke alltid en enkel oppgave. Det er 15 minusgrader i Stjørdal nå.
Sett denne?

Har gitt klar beskjed til speaker før skjebnekampen

Ikke press

Nå må de vinne lørdagens hjemmekamp for å unngå nedrykk til PostNord-ligaen. Men Dent mener ikke utgangspunktet legger mer press på dem.
– Nei, det er heller motsatt. Jeg tror det er enklere å angripe en kamp enn å skulle forsvare seg. Nå har vi samme utgangspunkt som vi hadde da vi spilte mot Aalesund. Vi må vinne denne kampen, hvis ikke rykker vi ned.
Men de har vært i samme situasjon før. Vi skal ikke lengre tilbake enn til fjoråret, da Stjørdals-Blink som i år sikret kvalifiseringsplass i siste serierunde.
Den gangen vant de 3-0 på hjemmebane, før de sikret plassen med 3-1-seier borte.
Dent tror hjemmebanefordelen skal sikre Stjørdals-Blink plassen også i år.
– Jeg tror spillerne og supporterne vet hvor gode vi kan være her hjemme. Vi har slått større lag enn Hødd her. Så handler det om hvem som har lært mest av den første kampen.
Sett denne?

Takker alle i og rundt LSK etter ny kontrakt: – Lyst til å betale tilbake

OBOS-ligaen
Har interesse fra flere nasjoner: – Et viktig valg i min karriere
25/01/2022 PÅ 17:12
OBOS-ligaen
Oppdatert oversikt: Her er alle overgangene i OBOS-ligaen
23/01/2022 PÅ 15:47