Populære sporter
All sport
Vis alt

Lillebror Hauge til ny klubb – gjenforenes med gamletreneren

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 13/04/2021 klokken 12:48 GMT+2

Runar Hauge bekrefter overfor Trønder-Avisa at han lånes ut til Stjørdals-Blink den kommende sesongen. Dermed blir det en gjenforening med tidligere Glimt 2-trener Tom Dent.

Bodø/Glimt-spiller Runar Hauge lånes ut til Stjørdals-Blink i forkant av 2021-sesongen.

Foto: NTB

1. oktober 2020 bekreftet Stjørdals-Blink at de hadde funnet sin ersatter til hovedtrener og RBK-klare Roar Vikvang. Valget falt på den daværende Bodø/Glimt 2-treneren Tom Dent, og briten har dermed hatt et drøyt halvår på å forberede seg inn mot den kommende sesongen.
Dent har brukt oppkjøringen godt i Trøndelag, for en rekke spillere har kommet inn portene på M.U.S Stadion. Dagen etter at Mats Lillebo skrev under på en ny avtale i slutten av mars, bekreftet de signeringen av Aleksander Foosnæs fra Glimt.
Forsvarsspilleren er derimot ikke den eneste som kommer sørover fra Bodø denne våren. Nå bekrefter også Runar Hauge at han signerer en låneavtale med Blink innen kort tid.
Hauge, som er lillebror til Jens Petter i Milan, gjenforenes dermed med treneren som har vært med på utviklingen hans i Glimt de siste årene. Å fortsette med Dent i Stjørdals-Blink er noe 19-åringen har stor tro på.
– Veldig troa på Tom, og at han kan gjøre noe godt med dette laget. Mine forventninger er at vi skal prestere godt som lag, og at jeg personlig skal bidra med både målgivende og mål, sier Runar Hauge til Trønder-Avisa.
Kantspilleren tilbragte snaue to måneder på lån hos OBOS-ligaklubben Grorud i fjor, men ble hentet tilbake til Bodø for å fullføre gullsesongen til Glimt.
Nå ser Blink-trener Tom Dent fram til å samarbeide med sin gamle elev.
– Runar er en spennende ving med fart og evnen til å gjøre det utforventede. Jeg er svært fornøyd med at han blir Blink-spiller, skriver han i en SMS til avisen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame