Ranheim-Fredrikstad 1-1
Etter en kanonstart på sesongen har Fredrikstad nå falt til femteplass på tabellen etter kun tre poeng på de fem siste kampene.
OBOS-ligaen
Skuffet Isnes etter seieren røk på overtid: – Det koker innvendig
I GÅR KLOKKEN 18:38
Skal vi tro lagets målscorer er det likevel god stemning i laget.
– Stemningen i laget er topp. Vi drar med oss et viktig poeng her. Vi har god moral og har det kjempegøy på tur og i treningshverdagen. Så dette kommer. Vi er fornøyde. Vi skulle gjerne hatt tre poeng, men vi må være smarte å ta med oss de poengene vi kan, sa FFK-målscorer Nicolay Solberg.
– Det var en tung kamp. Det ble mye løping etter ballen. Vi visste at det skulle bli tøft og at de skulle prøve å spille seg igjennom. Vi står greit imot tidvis og får med oss et poeng, fortsatte Solberg.
FFK ligger fortsatt på kvalifiseringsplass og har hatt en godkjent sesongstart, tross dalende formlurve. Ranheim på sin side ligger nest sist med skarve ni poeng på ni kamper.
– Det er akkurat litt for lite i dag foran deres mål. Vi er der oppe og har mange fine kombinasjoner, men vi gjør ikke nok i boksen i dag for å ta dem, sa Ranheims Mads Reginiussen etter kampen.
– Vi må bli litt dyktigere i eget spill, og så er det litt flyt også. Det har det ikke vært mye av i år, men man må vel gjøre seg fortjent til det også, fortsatte midtbanemannen.

Sjansefattig

Det var en sjansefattig start på kampen, og lite å skrive hjem om den første omgangen mellom Ranheim og Fredrikstad.
I andre omgang ble det mer action i Ranheimfjæra. Først var det Fredrikstad som rotet det til for seg selv. Et merkelig selvmål der Fredrikstad-keeperen spilte ballen opp i hodet på egen midtstopper som ikke rakk å reagere før ballen lå i eget nett.
Men så svarte gjestene med en gang. Og selv om linjedommeren var oppe med flagget kunne Fredrikstad juble. Nicolay Solberg var på feil side, men fikk godkjent målet ettersom det viste seg at han fikk ballen fra en motstander. Det ble kveldens siste mål i Ranheim-fjæra, og lagene måtte ta til takke med ett poeng hver.
Se det komiske selvmålet:

viKomisk Fredrikstad-selvmål ga Ranheim ledelsen

OBOS-ligaen
Her fullfører Start comebacket på overtid i vill oppryksduell mot KFUM
I GÅR KLOKKEN 18:12
OBOS-ligaen
Sisteskansen med kjempebrøler: – Den gjør vondt
I GÅR KLOKKEN 17:25