Det bekrefter daglig leder i Ull/Kisa, Andreas Aalbu, overfor Hamar Arbeiderblad tirsdag.
Vanligvis denne våren er det lokalavisene som sender treningskampene, men dette fikk ikke HA lov til av Ull/Kisa. Til lokalavisen forteller Aalbu:
OBOS-ligaen
Var på prøvespill hos tidenes VM-toppscorer: – Mulighet jeg ikke kan si nei til
2 TIMER SIDEN
– Det er nok meningen at det skal være et slags hemmelighold. Grunnen er vel at vi ønsker å øve på ting som vi kanskje ikke ville gjort i en vanlig treningskamp. Og at vi ikke vil vise dette for Sogndal.
Aalbu beskriver sin nye trener Sindre Tjelmeland, med et smil, som en «ung og «klin gal» trener» og er på grunn av det ikke overrasket over ønsket fra treneren.
Også HamKams trener Kjetil Rekdal blir sitert i HA om saken:
– Ull/Kisa har hatt lyst til å teste og eksperimentere et eller annet. De ville gjerne gjøre det mot oss. Det er greit, men for vår del kunne kampen like greit vært vist og sendt, sier Rekdal.

Får tyn i sosiale medier

Etter at nyheten sprakk, kom det reaksjoner. En Twitter-bruker stiller seg uforstående til hvorfor dette valget tas og får svar fra Discovery-kommentator Petter Bø Tosterud:
Som man roper i skogen, får man svar heter det. Like før midnatt publiserte Ull/Kisa det som kan virke som en litt useriøs lagoppstilling.
Kampen spilles på Briskeby stadion i dag klokken 11. Dette blir Kammas tredje treningskamp. De slo Strømmen 2-0 først før de tapte 1-4 for Raufoss.
Kisa har bare spilt to treningskamper så langt. De tapte 1-4 for Fredrikstad, før de spilte 0-0 mot KFUM på Jessheim stadion lørdag.
Hva enn planen til Ull/Kisa var, så det ikke ut til å fungere. HamKam gikk seirende ut av treningskampen med 4-0 etter 2x30 minutter.
OBOS-ligaen
«Trollmannen fra Os» bekreftet klar for OBOS-klubb: – Tro på hele prosjektet
I GÅR KLOKKEN 20:07
OBOS-ligaen
Overtok lån med opsjon i høst – nå gjør klubben overgangen permanent
30/11/2022 KLOKKEN 12:58