Populære sporter
All sport
Vis alt

KFUM-spiller hentes inn i U21-troppen: – Det er utrolig stort

Joakim Opphus

Oppdatert 25/09/2022 klokken 17:01 GMT+2

Etter to skader på samme posisjonsgruppe i treningskampen mot Sveits, måtte Leif Gunnar Smerud hente inn en erstatter i troppen. Valget falt på en debutant fra OBOS-ligaen.

Aaron Kiil Olsen

Foto: NTB

Samme dag som Norges herrelandslag tapte 2-1 mot Slovenia i Nations League, spilte U21-laget en treningskamp mot Sveits.
En kamp som de norske gutta vant 3-2 etter mål på overtid. Et skår i gleden for Leif Gunnar Smerud derimot var at begge stopperne, Henrik Heggheim (Brøndby IF) og Ole Martin Kolskogen (Jerv), måtte ut med skade i kampen.
Smerud henter derfor inn KFUM-stopper Aaron Kiil Olsen inn i troppen før de skal møte Spania borte på tirsdag.
– Jeg er utrolig takknemlig for muligheten og ser frem til å dra på samling og treffe trenerteamet og spillergruppa. Det er det nest øverste landslaget, og det er jo utrolig stort, sier Kiil Olsen på KFUM sin hjemmeside.
21-åringen har allerede 60 kamper i KFUM-drakta siden overgangen fra Bærum før 2021-sesongen og har vært en viktig brikke i Jørgen Isnes lag denne sesongen.
Laget ligger på en tredjeplass i OBOS etter 25 serierunder og er helt med i kampen om direkte opprykk til Eliteserien neste år.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame