Etter onsdagens tap mot HamKam ligger Jerv trygt plassert på kvalikplass i OBOS-ligaen, og jakter sitt første opprykk til Eliteserien.
Grimstad-klubben har iverksatt kronerulling for å kunne kjempe om opprykket, og nå ønsker den danske kapteinen Mathias Wichmann å bidra ønomisk slik at klubben får beholdt sine beste spillere.
OBOS-ligaen
Klar for ny klubb: – Veldig gira på å spille fotball igjen
21/09/2021 PÅ 15:56
– Jeg gikk inn på kontoret til Sandstø i sommer og ga beskjed om at jeg gjerne sier fra meg noen kroner om det er det som skal til for at vi beholder de viktigste spillerne våre. Jeg er tent på å skrive historie med Jerv, sier Mathias Wichmann til Fædrelandsvennen.
LES OGSÅ: Trenerens tøffe reise: – Måtte ta en pause
Jerv har aldri spilt i Eliteserien, men både i 2015 og 2016 var klubben nære da de tapte mot henholdsvis Start og Stabæk i opprykkskvaliken.
De to spillerne som nok er hetest på overgangsvinduet er Diego Campos (25) og Willis Furtado (23). De har scoret tolv mål til sammen, og med målgivende har de to vært innvolvert i 18 av 22 scoringer for Jerv så langt.
Wichmann forteller at det er en egoistisk tanke bak at han har sagt seg villig til å ta et lønnskutt. Han ønsker å oppleve Eliteserie-spill med Jerv, og skal Grimstad-klubbenklare det er de avhengige av å ha med seg de to offensive nøkkelspillerne.
LES OGSÅ: Oppfordrer spillerne til å navgi nachspiel-deltakerne
Jerv-trener Arne Sandstø er klar på at Furtado og Campos blir i klubben etter overgangsvinduet.
– Ja, det er jeg ganske overbevist om, med mindre det kommer noe veldig stort helt på slutten av overgangsvinduet, sier 54-åringen til avisen.
OBOS-ligaen
Spilte for Bundesliga-klubb i sommer – nå kan han bli Rekdals neste signering
20/09/2021 PÅ 13:06
OBOS-ligaen
Fredrikstad vil ha rødt kort på Ull/Kisa-spiller
19/09/2021 PÅ 15:05