• Se Hødd – Stjørdals-Blink på discovery+ onsdag 19.00!
– En dobbelkamp mot Stjørdals-Blink er det som avgjør skjebnen vår nå. Det er dette vi har jobbet for siden 2016 og vi har ikke vært nærmere siden nedrykket. Vi er veldig spente nå.
Det sier Hødds daglige leder Per Arve Moldskred.
OBOS-ligaen
Samlet spillergruppe sier nei til minstelønn
29/06/2022 PÅ 12:02
– Jeg tror det blir jevne og tette kamper som lever sitt eget liv. Men vi har vist denne sesongen at vi er gode nok til å klare det, fortsetter Moldskred.
Etter 2016 var ambisjonen å rykke opp igjen på første forsøk. Det gikk ikke, og da gjorde klubben justeringer på strategien.
– Siden har vi hatt en litt mer langsiktig strategi med fokus på spillerutvikling av lokale gutter som kunne bli gode nok på sikt. Nå har vi en god stamme med lokale spillere, godt supplert med solide forsterkninger utenfra, forteller Moldskred.
Sett denne?

– Tør ikke fortelle hvordan den ankelen så ut

Vil snu trenden

Han tror det vil bety mye for både klubben og hele Ulsteinvik å få til et opprykk nå, og at det igjen kan øke interessen rundt klubben.
– Økonomisk er det en annen verden. Ikke minst med tanke på kampinntekter og arrangement, men det er også en del kroner i potten fra Norsk Toppfotball. Heldigvis har sponsorene våre vært lojale, men vi merker i PostNord at det er vanskelig å opprettholde interessen over tid. Med opprykk tror jeg vi vil vekke en litt sovende gruppe, sier Moldskred.
Men om det blir opprykk eller ei: Klubben står uansett uten trener etter kvalikkampene.

Uten trener

Kevin Knappen leder laget, men tar over som Bryne-sjef etter sesongen. Dermed må Hødd ha ny hovedtrener.
– Det er noe vi jobber med nå, og det har vært ganske stor interesse. Mange gode kandidater har meldt seg. Vi har gjennomført en del møter og intervjuer og står nå igjen med fire aktuelle.
– Avhenger utfallet av hvilken divisjon dere spiller i?
– Det er noen som har uttalt at at de kan tenke seg jobben uansett, og noen som vil ha det avklart først. Vi går uansett inn i sluttfasen etter disse kvalifiseringskampene, så satser vi på å ha ting i orden innen juleribba er i ovnen, sier Moldskred.
Sett denne?

– En grunn til at Oslo betegnes som en sovende fotballby

OBOS-ligaen
Kommunen «berger» klubben, men faren er ikke over: – Skal jobbe iherdig
28/06/2022 PÅ 15:33
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Brann stormer videre
27/06/2022 PÅ 18:46