Deadline Day har begynt, og det betyr knallhard jobbing på kontorene til de norske fotballklubbene. I Sogndal har de pekt seg ut en bestemt signering.
Saftkokerne ønsker nemlig å hente hjem Per-Egil Flo (32).
OBOS-ligaen
Overtok lån med opsjon i høst – nå gjør klubben overgangen permanent
30/11/2022 KLOKKEN 12:58
– Jeg vet like lite som deg, men Jim (Solbakken, agenten) jobber knallhardt med å få det til. Det har vært en del frem og tilbake, men nå ser det ut til at Lausanne holder plassen i divisjonen. Da er det større sjanse for at de vil slippe han, sier hovedtrener Eirik Bakke til Sogn Avis.
Flos kontrakt med den sveitsiske klubben går ut i sommer. Hvis ikke klubbene blir enige i løpet av dagen, må en overgang vente til september.
Det tror Bakke kan være forskjellen på et eventuelt opprykk.
– Vi kommer til å vinne mange kamper uten Per-Egil òg, men å få han inn vil være et tydelig stempel på ambisjonsnivået vårt. Disse typene som har gjort dette før, vokser ikke på trær. Typen i garderoben, venstrefoten – og at vi vet hva vi får av han i hver kamp. Det kan være forskjellen, og det vil gi tro på at vi kan gå hele veien, sier Bakke.
Flo spilte for Sogndal fra 2006 til 2013. Senere gikk han til Molde, før han satte kursen mot utlandet og tsjekkiske Slavia Praha.
OBOS-ligaen
Klubbhelten bekrefter FFK-dialog: – Eneste klubben for meg i Norge
28/11/2022 KLOKKEN 15:03
OBOS-ligaen
Hansen klar for ny trenerjobb: – «Gærneste» i norsk fotball
24/11/2022 KLOKKEN 11:23