Populære sporter
All sport
Vis alt

«Ingen» får tak i kulthelten – nå har klubben trukket tilbudet

Even Lübeck

Publisert 08/08/2022 klokken 13:40 GMT+2

Luc Kassi var Stabæk-spiller frem til 1. august 2022 og rakk å spille 200 kamper for klubben. Nå virker ivorianeren å være på vei til dansk fotball. Det gjør også at Stabæk har trukket tilbudet de har hatt stående de siste ukene.

Luc Kassi

Foto: Scanpix

  • Se Fotball Direkte: OBOS-ligaen mandag fra kl. 17:30 på MAX og discovery+
Luc Kassi står oppført med 199 offisielle kamper for Stabæk på fotballforbundet sine sider, men spilte også da Stabæk vant 9-0 over Holmlia i cupen i april 2017, selv om det ikke er registrert hos fotball.no. Kulthelten rundet med det sin 200. kamp for klubben da han kom inn etter timen spilt mot Skeid 31. juli.
Dagen etter var han i teorien klubbløs, selv om Stabæk uken før hadde gitt Kassi et tilbud om å bli værende ut sesongen med klubben. Discovery fikk opplyst da at Kassi fortsatt var i tenkeboksen og at han skulle bruke god tid på å ta en avgjørelse om veien videre.
Ifølge rapportene har Kassi alltid hatt en stor drøm om å reise utenlands og spille i et annet land enn i Norge, som var en av årsakene til at han brukte tid på å bestemme seg nå.
Artikkelen fortsetter under videoen.
picture

Ekspertenes liste: Disse spillerne har imponert mest så langt i OBOS-ligaen

Skal være i Danmark

Skrur vi tiden frem til 8. august, har Discovery fått opplyst at Kassi befinner seg i Danmark og virker å være nær å signere for en dansk klubb på nivå to. Det gjør også at Stabæk har trukket tilbake tilbudet de ga til Kassi i slutten av juli.
– Det er veldig synd, etter alt vi har gjort for Luc. Men det stemmer at vi har trukket budet. Vi kan ikke ha et bud inne nå når han er i Danmark og virker å fortsette karrieren der, sier sportssjef Torgeir Bjarmann til Discovery.
– Hvis han kommer tilbake fra Danmark uten en klubb, får vi se hva vi gjør. Han har jo en høy standing i Stabæk. Men akkurat nå har ikke Luc et tilbud fra Stabæk.

Ikke fått tak i

Discovery har også vært i kontakt med spillerens agent Jimi Akyniemi, som ikke har fått tak i Kassi den siste tiden. Han forteller at han alltid har hatt god kontakt med ivorianeren, men at han ikke har besvart Akyniemi sine henvendelser den siste uken.
I tillegg får Discovery opplyst at Kassi skal ha funnet seg en dansk agent i denne prosessen, men hos TransferMarkt står fortsatt Akinyemi oppført som Kassis agent.
Kassi kom til Stabæk i 2012 og har vært soleklart lengst i klubben. Spilleren som har vært nest lengst på A-laget er Nicolas Pignatell Jensen, som ble tatt opp i A-stallen i 2018. Kassi har rundet 200 kamper for Stabæk, men det kunne vært titalls flere dersom han ikke hadde vært så skadeplaget som han har vært de siste årene.
Kassi mistet nemlig hele 2021-sesongen og har kun fått ett innhopp i cupen og to i serien så langt denne sesongen. Ivorianeren røk nemlig korsbåndet under en internkamp i slutten av februar i fjor, som gjorde at han mistet over ett år.
Discovery har prøvd å komme i kontakt med Kassi, uten hell.
Sett denne?
picture

KBK-Michelsen forlater intervjuet i raseri: – Herregud!

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame