• Se kvalikkampen mellom KFUM og Sogndal onsdag 18.00 på discovery+!
– Det har vært litt varierende i år. Men når man kommer på femteplass er det klart det er en fantastisk sesong for KFUM. Vi har hatt tunge perioder hvor det har vært mindre bra, men vi har hevet bunnivået vårt, sier KFUM-treneren.
– Så har vi kanskje ikke hatt de toppene vi hadde i 2019, da vi så fantastiske ut. Vi har hatt noen av de kampene, men ikke like mange. I 2019 hadde vi god variasjon i spillet vårt, og det er noe vi har funnet litt tilbake til i 2021, fortsetter Isnes.
OBOS-ligaen
Mange nye ansikter i OBOS-ligaen: Se hele overgangsoversikten
16 TIMER SIDEN
Den 42 år gamle treneren har høstet mye ros for jobben han har gjort i KFUM. Han tok over Oslo-klubben i 2017, før det ble opprykk i 2018.
De tre siste sesongene har Oslo-klubben endt på fjerde-, åttende- og femteplass i OBOS-ligaen.
– Det er små marginer i OBOS-ligaen. Det har vært jevne sesonger for KFUM, og den stabiliteten er kanskje det som imponerer meg mest. Det er en meget sterk prestasjon, erkjenner Isnes.
Etter en sterk sesongavslutning skal han igjen ut i kvalik med sitt KFUM. Onsdag venter første runde mot Sogndal. Der har de egentlig hjemmebanefordel, men må spille på Intility Arena grunnet forholdene på Ekeberg.
Hør hva Isnes mener om anleggssituasjonen i Oslo: (Saken fortsetter under videoen)

– En grunn til at Oslo betegnes som en sovende fotballby

Store framskritt

Der ønsker de selvsagt å vinne, men bare det å komme til kvalik er en godkjent sesong for KFUM.
– Det er ikke for å skryte av meg eller trenerteamet, men totalen i klubben. Når man sitter i 2016 og ser fem år fram i tid, og sier at man skal stabilisere seg i OBOS-ligaen, begynne å ha treninger på dagtid og øke budsjettet, så er det bare å ta av seg hatten når man treffer på alt det, sier Isnes.
Han forteller at han er inspirert av hva andre norske klubber har fått til, og nevner Bodø/Glimt og Ranheim. En av nøklene er å ta steg for steg.
– Mange har nok vært stresset når vi har mistet den og den spilleren, men vi har vært tålmodige. Vi har tenkt at det alltid kommer noen som vil ta opp den hansken. Jeg tror klubbens verdier i bunn er helt avgjørende. Administrativt er KFUM en solid klubb. Driften av klubben er meget solid, og det skal den fortsette å være.
Sett denne?

Glimt-sjefen om Knutsen: – Vi gjør ikke som i Trondheim

OBOS-ligaen
Bekreftet: Wormgoor vender tilbake til Norge: – Han er nok lei av meg allerede
15/01/2022 PÅ 13:28
OBOS-ligaen
Bøttet inn mål i PostNord-ligaen – nå er han klar for OBOS-klubb
14/01/2022 PÅ 16:30