Det skriver Brann i en pressemelding på sine hjemmesider mandag.
Rygg kommer fra rollen som leder for marked, kommunikasjon og bærekraft i klubben, og skal fungere som daglig leder fram til det nye styret har funnet en permanent løsning.
– Da Vibeke fratrådte sin stilling henvendte styret seg til meg om å ta over midlertidig, inntil ny daglig leder blir fast ansatt. Det har jeg takket ja til, og sammen med resten av administrasjonen skal jeg gjøre mitt ytterste for å ivareta Sportsklubben Brann på best mulig måte, både opp mot supporterne og partnerne. Jeg har sagt ja til å ta jobben midlertidig i den situasjonen klubben er i, frem til klubben har funnet en permanent løsning, sier Andvik Rygg til egen klubb.
OBOS-ligaen
Samlet spillergruppe sier nei til minstelønn
29/06/2022 PÅ 12:02
Da Birger Grevstad jr. trakk seg som styreleder i forrige uke, tredde Siv Skard inn som fungerende leder i styret. Skard er fornøyd med å få Andvik Rygg inn som daglig leder.
– Vi er glade for å ha fått konstituert en daglig leder internt etter at Vibeke Johannesen fratrådte stillingen, og vi er takknemlige for at Therese har takket ja, sier styrelederen.
Lørdag ble det kjent at Vibeke Johannesen gikk av som daglig leder. Johannesen ble konstituert i sjefsjobben i november 2014, og hun fikk den permanent sommeren året etter.
Brann har lagt bak seg en elendig sesong. Sist uke rundet laget av med tap for Jerv i en spinnvill kvalifiseringsfinale. Det sto 1-1 ved ordinær tid og 4-4 etter ekstraomganger. Jerv vant 8-7 på straffer.
(Eurosport/NTB)
OBOS-ligaen
Kommunen «berger» klubben, men faren er ikke over: – Skal jobbe iherdig
28/06/2022 PÅ 15:33
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Brann stormer videre
27/06/2022 PÅ 18:46