• Se returoppgjøret mellom Stjørdals-Blink og Hødd på discovery+ lørdag fra klokken 16:00
Hødd - Stjørdals-Blink 3-2
Hødd-spillerne kunne omsider juble for en sterk 3-2-seier over OBOS-ligalaget Stjørdals-Blink, men det var noe helt annet som kom i fokus under den første kvalikkampen mellom lagene. Snøet lavet ned i ren julestil, og etter 52 spilte minutter så ikke dommeren noe annet mulighet enn å blåse av oppgjøret og sende spillerne i garderobene.
OBOS-ligaen
Samlet spillergruppe sier nei til minstelønn
29/06/2022 PÅ 12:02
Parallellt med at snøet falt som sammalt hvetemel på kjøkkenbenken, jobbet banemannskapet febrilsk med å måke og skuffe snøen bort.
Etter nesten en times pause, kunne lagene endelig fortsette oppgjøret.
Se snøkaoset her. Saken fortsetter under videoen.

Snø-kaos: Her må dommeren sende lagene i garderoben

Det stod 2-1 til Hødd før pausen, og med ett mål til hvert av lagene endte det med en 3-2-seier til laget fra Ulsteinvik. Dermed er Stjørdals-Blink nødt til å vinne lørdagens returoppgjør i Trøndelag.
– Vi fikk to bortemål her, og vi vet at vi er jævlig gode hjemme, så vi er greit fornøyd med dette. Vi skal videre, sa Blink-trener Tom Dent til Discovery etter kampen.
Blink fikk en drømmestart da Robin Bjørnholm-Jatta sendte gjestene i føringen etter sju minutter. Men Hødd, som slo Arendal for å ta seg til kvalifiseringsfinalen, scoret to mål i løpet av fem minutter før pause. Syver Skeide og kaptein Joakim Wrele sto for nettkjenningene.
Eirik Saunes økte senere til 3-1 før Blinks Mats Lillebo gjorde returkampen til en mer overkommelig oppgave da han banket inn reduseringen via et Hødd-bein etter en corner.
Hødd-trener Kevin Knappen var greit fornøyd med 3-2-seier over OBOS-ligalaget.
– Vi får med oss en seier, og det er vi strålende fornøyd med. Forholdene passet nok dem bedre enn oss, men vi er gode når vi får flyttet ball - slik som vi så tidvis i den første omgangen. Vi viser mye bra i dag, var dommen fra treneren som etter denne sesongen tar over Bryne.
(Eurosport/NTB)
Se høydepunktene fra kampen her.

Se høydepunktene: Hødd beseiret Blink i snødrama

OBOS-ligaen
Kommunen «berger» klubben, men faren er ikke over: – Skal jobbe iherdig
28/06/2022 PÅ 15:33
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Brann stormer videre
27/06/2022 PÅ 18:46