– Det blir Deadline Day på kontoret i dag, humrer Trond Christoffersen, daglig leder i FK Jerv, når Discovery slår på tråden.
Sørlendingene anså troppen som komplett, men onsdag ettermiddag kom beskjeden som trolig har fått mange Jerv-fans til å sperre opp øynene.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Skeid med sterkt bortepoeng mot Sandnes Ulf
10 TIMER SIDEN
Den offensive midtbanespilleren Michael Baidoo (21) selges til OBOS-rivalen Sandnes Ulf bare et halvt år etter å ha signert en permanent avtale for klubben.
Det bekreftet Jerv på sine hjemmesider onsdag ettermiddag.

Hyllet i podkast

Baidoo kom på lån til Jerv sommeren 2019. Dette ble fornyet gjennom 2020-sesongen, og 15. desember signerte han en permanent toårskontrakt med gultrøyene.
I podkasten Indre Bane Spesial: OBOS-ligaen ble signeringen hyllet av Discovery sine eksperter:
– Det er en av mine store favoritter i OBOS-ligaen. Hvorfor har ingen andre klubber vært på jobb der? Nå sikret Jerv seg han på en permanent avtale ut 2022. Det tror jeg faktisk kan være et kupp, han kan være salgbar allerede til sommeren, sa Joacim Jonsson.
Lite visste Jonsson at Baidoo skulle selges før han i det hele tatt hadde spilt en offisiell kamp for Jerv som deres permanente spiller.
Se podkasten her. Saken fortsetter under:

Indre Bane Spesial: OBOS-ligaen episode 1

«Money talks»

Trond Christoffersen i Jerv fikk med seg hyllesten av ghaneseren. Han legger ikke noe skjul på at det er et oppsiktsvekkende salg.
– Vi har ikke jobbet aktivt for det. Sportslig sett er vi lei oss, men det er en god økonomisk deal. Jeg har ingen god forklaring på det, annet enn at «money talks» av og til. Michael er en god spiller. Når det riktige budet kom, valgte klubben å slå til, sier Christoffersen.
Baidoo kom til Jerv fra Midtjylland. De to klubbene har et svært god forhold, så derfor trengte ikke Jerv å betale for spilleren.
– Vi har hele tiden visst hvilke kvaliteter Michael har, og det er det flere som har fått øynene opp for, sier Christoffersen.

– Klassespiller

Discovery-ekspert Joacim Jonsson mener Sandnes Ulf har gjort en svært god signering.
– Klassespiller. Et meget godt kjøp av Ulf, og jeg er overrasket over at ingen Eliteserie-klubber var på her, sier Jonsson.
Når Discovery snakker med Christoffersen i Jerv, er det ni timer til overgangsvinduet stenger.
– Nå skal vi på markedet, konstaterer Christoffersen.
Sett denne?

Indre Bane Spesial: OBOS-ligaen episode 2

OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Syvmålsthriller mellom Åsane og Fredrikstad
10 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Nytt tap for tabelljumbo Grorud
10 TIMER SIDEN