Populære sporter
All sport
Vis alt

Henter midtbanespiller fra Bodø/Glimt

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 16/08/2021 klokken 11:49 GMT+2

Ask Tjærandsen-Skau har signert en låneavtale med Start ut 2021-sesongen.

Sindre Tjelmeland

Foto: NTB

  • Se Fredrikstad - Start i OBOS-ligaen onsdag fra klokken 20:00 på Eurosport Norge og discovery+
Det bekrefter Start på sine hjemmesider mandag formiddag.
Tjærandsen-Skau har spilt for Stjørdals-Blink gjennom den første halvdelen av OBOS-sesongen, der han har startet ti av 13 kamper for laget fra Trøndelag.
Nå skal altså Bodø-gutten kjempe om opprykk med Start.
– Med en gang jeg fikk høre om interessen fra Start, for en uke siden, så følte jeg at dette var det riktige for meg. Å prøve noe nytt, komme inn i en ny gruppe og ta det der i fra. Dette er et steg opp for meg personlig, og jeg ser på dette som en god mulighet til å utvikle meg videre som fotballspiller, sier 20-åringen til sin nye klubb.
Saken fortsetter under videoen.
picture

– Blir kalt svin her og greier

Ask Tjærandsen-Skau hadde egentlig en avtale med Blink ut året, men da Start-interessen dukket opp på bordet til administrasjonen i Bodø/Glimt, var klubben åpne for et skifte.
– Ask har vært viktig for Stjørdals-Blink. Uten å være stygg, så er det viktig for oss at de som vi leier ut har en så god kamparena og treningsarena som mulig. Start er en profesjonell klubb, og vi tror at det kan gi større sjanser for hurtig utvikling. Jeg tenker at det er et fint steg for Ask midt i denne sesongen, forklarer Glimt-trener Kjetil Knutsen til Avisa Nordland.
Start-trener Sindre Tjelmeland er allerede åpen for å beholde midtbanetalentet permanent.
– Ask er en veldig spennende midtbanespiller som er kommet gjennom systemet i Bodø/Glimt. Det kan være at det er et mål for oss å få han hit permanent, hvis han ikke får muligheten der oppe. Lånet hos oss er en god mulighet for ham til å bli kjent med oss, og oss til å bli kjent med ham, sier Tjelmeland til ikstart.no.
picture

Se høydepunktene: Lillestrøm vs. Bodø/Glimt

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame