Glimts 18-åring stråler på utlån: – Har du sett på maken!

Joakim Miøen

Oppdatert 21/07/2021 klokken 20:04 GMT+2

Elias Hoff Melkersen (18) har virkelig funnet målformen for Ranheim. Onsdag leverte han to perlemål på ett minutt i en heseblesende affære mot Jerv.

Elias Melkersen

Ranheim-Jerv 3-4
Det holdt likevel ikke til poeng for Melkersen og Ranheim. De ledet lenge, men med to sene baklengsmål kunne Jerv juble på overtid.
Det bølget fram og tilbake i store deler av kampen, og til slutt tok Jerv alle poengene etter en spinnvill kamp.
Det var Grimstad-laget som ledet 1-0 til pause. Men etter hvilen våknet Ranheim for alvor. Det 18 år gamle Bodø/Glimt-talentet Elias Melkersen tok saken i egne hender og snudde kampen med to perlemål på bare ett minutt.
Først var unggutten frampå med en klasseheading, før han like etterpå banket ballen i krysset fra distanse.
– Har du sett på maken! Melkersen gjør det igjen. For en måte å gjøre det på. Han lader kanonen og limer den opp i vinkelen, utbrøt Discoverys kommentator i Trondheim.
Se målene her:

Glimt-utlånt talent med to klassemål på ett minutt

Seks på rad

Ranheim hadde snudd kampen, men det er ikke bare trønderne som har en brennhet angriper i sine rekker. Willis Furtado var mannen som sendte Jerv i ledelsen, og etter pause var det nok en gang Grimstad-lagets nykommer for året som strålte for de gulkledde.
– Det er Willis Furtado i sin sjette kamp på rad! Han er rett og slett ustoppelig om dagen, kommenterte Petter Bø Tosterud i Discoverys målshow etter det første målet.
Se Jervs 1-0-mål her:

Formspilleren Furtado scorer igjen

Og i andre omgang utlignet han også til 2-2 med nok en flott involvering.
Og kampen var langt fra over der. Først kunne Michael Karlsen banke inn 3-2 til Ranheim fra straffemerket, før argentinske Pibe utlignet til 3-3.
Fire minutter på overtid kunne sørlendingene også sørge for full jubel da de Diego Campos headet inn seiersmålet fra kort hold.
Dermed klatrer Jerv opp på 25 poeng, like mange som Fredrikstad på andreplass.
Ranheim ligger som nummer ni, med 16 poeng på 13 kamper.