• Følg Deadline Day-sendingen på discovery+, Eurosport Norge og Eurosport.no tirsdag fra 19.00
Eirik Bakke trer av som hovedtrener i Sogndal etter 2021-sesongen.
– Arbeidet i klubben går mot slutten, og det er på tide å se mot nye ting. Det samme gjelder klubben, sier han under pressekonferansen.
OBOS-ligaen
Skuffet Isnes etter seieren røk på overtid: – Det koker innvendig
I GÅR KLOKKEN 18:38
– Mitt fokus har alltid vært å ha en god garderobekultur og få en så sammensveiset spillergruppe som mulig. Jeg har tatt med meg erfaringen min som spiller i utlandet og inn i gruppa, og nå føler jeg at jeg forlater en veldig godt stelt garderobe. Jeg føler det er rett å ta veien ut, utdyper han gråtkvalt.
Sogndal ligger på en foreløpig femteplass i OBOS-ligaen etter 16 spilte serierunder. Ti poeng opp til HamKam på tabelltopp og seks poeng opp til Jerv på den andre opprykksplassen er fasit, og med kun en seier på de siste tre kan det se ut som at laget fra Saftbygda er delvis akterutseilt i opprykkskampen.
Sogn Avis skriver at partene, altså hovedtrener Eirik Bakke og styreleder Jan Rune Årøy, hadde et møte om veien videre i forrige uke, og at det er denne konklusjonen som ble lagt fram under pressekonferansen mandag formiddag.
– Jeg føler tiden er inne for meg å dra ut i verden igjen. Det føler bra å dra ut, så klubben kan ta ytterligere steg, uttaler Bakke.
Ved sin side under pressekonferansen var også avtroppende daglig leder Rasmus Mo.
– For oss har Eirik vært en lagutvikler av dimensjoner. Han har bygget en god spillergruppe og en solid kultur over tid. Nå skal vi spille ut sesongen med Eirik ved roret, så er jeg sikker på at Sogndal blir et lag å regne med også i årene som kommer, sier Mo.
Det har foreløpig ikke lykkes Discovery å komme i kontakt med Eirik Bakke.
OBOS-ligaen
Her fullfører Start comebacket på overtid i vill oppryksduell mot KFUM
I GÅR KLOKKEN 18:12
OBOS-ligaen
Sisteskansen med kjempebrøler: – Den gjør vondt
I GÅR KLOKKEN 17:25