Populære sporter
All sport
Vis alt

Frustrert Rekdal etter 3-0 til pause og nok en seier: – Holder ikke

Joakim Miøen

Oppdatert 15/09/2021 klokken 21:23 GMT+2

HamKam-toget tøffer videre på toppen av OBOS-tabellen etter nok en komfortabel seier.

Se HamKam gjøre Bryne poengløse en atter gang

HamKam-Bryne 3-0 (3-0)
HamKam hadde ingen problemer med å slå Bryne på eget kunstgress etter to kjappe mål tidlig i kampen. Dermed har Kjetil Rekdals menn fortsatt fire poengs luke på tabelltoppen.
Etter 3-0 til pause gjorde likevel Rekdal to byttter for å få bedre kontroll defensivt.
– Det blir bedre defensivt, men dårligere offensivt. Vi skapte for lite i andre omgang, men når du har drept en kamp er du litt redd for å slippe til noe som gjør at det kan snu. Så kommer det en kamp på lørdag som kanskje har litt betydning, ikke hos meg, men hos spillerne, sa Rekdal.
– Vi har overtall av sjanser i andre omgang og bør kanskje putte på et mål til der og. Vi har store sjanser, og Bryne har små og få. Det luktet mer mål av HamKam enn Bryne. Men vi må jobbe med helheten. Vi har en tendens til å bli litt for åpne og mot bedre lag får vi svi for det. Så vi må tilegne oss egenskapen å gå i angrep og så komme oss hjem igjen med en gang, fortsatte HamKam-sjefen.

Kanonstart

Etter åtte minutter viste HamKams nye kraftspiss styrke igjen. Sommersigneringen Thelonius Bair vant først en hodeduell før han plukket opp ballen igjen og banket den ned i hjørnet.
– Dette er sesongen alt går HamKams veg. Alt de tar i blir det til gull, sa Eurosport-ekspert Joacim Jonsson om HamHam, og roste Espen Olsen og Kjetil Rekdal.
Bare tre minutter senere fikk HamKam straffe da Rasmus Lindkvist gikk i bakken. Jonas Enkerud banket ballen utagbart opp i hjørnet.
HamKam hadde også en tredje ball i nettet før halvtimen var spilt, men headingen til Kurucay ble ikke godkjent av dommertrioen. Det skulle likevel bli tre før pause. Rekdals menn rullet opp et flott angrep og Aleksander Melgalvis fikk til slutt ballen bak i feltet. Han bredsidet inn 3-0 og dro til med en noe ironisk Ronaldo-feiring.
– Kjetil Rekdal dro nesten på smilebåndet der. Han gjorde ikke det altså, men nesten, meldte Joacim Jonsson i studio.
Se 3-0-målet og feiringen her:
picture

Festfotball og Ronaldo-feiring: – Rekdal dro nesten på smilebåndet

Og det var heller ingen smil å spore i pauseintervjuet med Rekdal. Til tross for klasseforskjell og 3-0 plukket Rekdal av to mann i pausen.
– Jeg er ikke fornøyd med den defensive jobbingen i laget. Vi slipper til 14 kontringer i første omgang. Det holder ikke på et høyere nivå, så vi må spille en mer komplett omgang. Offensivt er jeg veldig fornøyd, men det var sløvt bakover, sa Rekdal.
Men selv om Morten Bjørlo og David Arzani kom inn for Rasmus Lindkvist og Emil Sildnes hadde Bryne nok av muligheter til å score mål på Briskeby. Men det hadde også hjemmelaget, uten at noen av dem fikk uttelling etter hvilen.
Dermed endte det 3-0 på Hamar og HamKam holder stand på toppen av tabellen.
Jerv seiret i Grimstad og ligger fortsatt fire poeng bak, mens Aalesund følger to poeng bak Jerv. Fredrikstad tapte mot KFUM og taper poeng i opprykkskampen.

Slik endte runden:

KFUM-Fredrikstad 2-1
Aalesund-Grorud 6-2
HamKam-Bryne 3-0
Sogndal-Raufoss 2-1
Sandnes Ulf-Ranheim 5-4
Jerv-Åsane 3-1
Stjørdals-Blink-Strømmen 1-1
Sett denne?
picture

Bli med på innsiden hos serielederen: HamKam-spesial

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame