HamKams spanske vingback Ruben Alegre kom til klubben i 2017 fra Gjøvik Lyn. Nå ønsker 31-åringen å reise hjem til Spania, det melder Hamar Arbeiderblad.
På grunn av koronasituasjonen har ikke han fått sett familien på over ett år, noe som har vært en stor belastning for spanjolen som står med 123 kamper for Rekdals mannskap.
– Jeg har en følelsesmessig og mental metthet, og er i ferd med å bli ulykkelig. Fotball er ikke det viktigste her i livet. Nå må jeg ha fokus på mitt eget beste her i livet. Om jeg ikke tenker på det, så gjør ingen andre det heller, sier Alegre til HA.
OBOS-ligaen
KFUM-spiller hentes inn i U21-troppen: – Det er utrolig stort
3 TIMER SIDEN
31-åringen har forståelse for at klubben trenger han frem til overgangsvinduet, men mener det er spillere i klubben som kan erstatte han. I tillegg mener han at det ikke er noen krise om han reiser, all den tid han sitter på benken.
Tirsdag ble Alegre presentert som ny spiller på Deportivo Corias Facebook-side, hvor han tilsynelatende skulle være klar allerede 1. juli, men det har HamKam avvist.
HamKam forteller til avisen at Alegre skal få reise hjem så fort vinduet åpner. Alegre selv sier at han ikke har signert noen kontrakt med Deportivo, men at de har en muntlig avtale, samtidig mener 31-åringen at han fikk lovnader om å få reise hjem etter Start-kampen 5. juli.
– Jeg aksepterer og respekterer hvis de er skuffet over meg, men de kan ikke leke med meg på den måten. Det føles som de gjør det nå, med tanke på hvilken dato jeg skal få reise. Jeg har stolt på klubbens ord, vært profesjonell og gjort jobben min, men så holder ikke de ordet mitt, sier Alegre til HA.
Sportslig leder i HamKam, Espen Olsen mener spanjolen ikke legger frem den fulle sannheten.
– Jeg vil ikke referere til det som er sagt i disse samtalene, eller føre diskusjon gjennom media. Men det han sier stemmer ikke. Vi har vært klare på at han skal få reise den dagen vi har en erstatter på plass, sier Olsen til HA.
OBOS-ligaen
Varsler intern evaluering: – Samarbeidet har ikke fungert optimalt
I GÅR KLOKKEN 16:50
OBOS-ligaen
Jakter flere rekorder: – Får prøve å lage historie
20/09/2022 KLOKKEN 14:59